כרמלו אנתוני עלה הלילה (בין שבת לראשון) נרגש מאוד לבמה לצורך הצגתו בהיכל התהילה של הכדורסל כשרקע נשמעות קריאות "מלו! מלו", ואנתוני תופס את מקומו לצד אגדות הכדורסל.
"סלחו לי על השפה, אבל לעזאזל", אמר אנתוני, כשהוא דומע. "הערב, אני לא רק נכנס להיכל התהילה, אני נושא את ההדים של כל קול שאי פעם אמר לי שאני לא יכול. ... הייתי חייב לבנות דרך חדשה. הייתי חייב לכתוב סוף חדש".
אנתוני היה חלק מקבוצת שחקנים שנכנסה להיכל התהילה לילה לצד דווייט הווארד, סו בירד, מאיה מור וסילביה פאוולס. ביחד, הם היו חלק מ-11 קבוצות אלופות ב-WNBA או NBA, זכו ב-15 מדליות זהב אולימפיות, ונבחרו 45 פעמים לשחקני אול-סטאר במהלך הקריירות שלהם. "אני אף פעם לא קיבלתי טבעת NBA. ... אבל אני יודע מה נתתי למשחק," אמר אנתוני.
אנתוני והווארד היו חברים בנבחרת ארה"ב האולימפית של 2008 שהפכה ל"רידים טים", אחרי שזכו במדליית זהב במשחקים האולימפיים בבייג'ינג בקיץ ההוא, אחרי שארה"ב זכתה במדליית ארד בלבד באולימפיאדת אתונה 2004 ובאליפות העולם של פיב"א ב-2006. הווארד ואנתוני הצטרפו לשחקני קבוצת 2008, ג'ייסון קיד, דוויין וייד, כריס בוש וקובי בריאנט.
כל חברי נבחרת ה"רידים טים" היו נוכחים, למעט קובי בריאנט, כמובן, שמת ב-2020. לברון ג'יימס, שהיה בן 23 ב-2008, אמר כי קובי היה זה שהנהיג את הנבחרת. "רק רצינו להגיע לרמה שלו ולהגיד לו שאנחנו גאים בו", אמר ג'יימס.
המאמן מייק ששבסקי אמר כי המשימה של הנבחרת הייתה ברורה מהרגע שהוקמה. "המטרה שלנו הייתה לזכות במדליית זהב, אבל גם לזכות בכבוד של המדינה שלנו שוב," אמר ששבסקי.
הווארד, אחד מארבעה שחקנים עם שלושה פרסי שחקן הגנה של השנה, הפך מוכר גם בזכות הבעות הפנים התיאטרליות שלו על המגרש. הוא הראה את כל התכונות האלה בנאום שבו כיבד את ההקרבה של הוריו, במיוחד איך אמו עברה שבע הפלות לפני שילדה אותו בניסיון השמיני שלה.
"אמא שלי איבדה שבעה ילדים, ואפשרה לי להביא אור לחייה", אמר. "אני פשוט גאה לעמוד לפניכם כאחד משחקני הכדורסל הגדולים ביותר אי פעם".