משחק האימון בין הפועל באר שבע למ.ס. אשדוד, שתוכנן להבוקר (חמישי), בוטל וייתכן שהוא יתקיים בכל זאת ביום שני או שלישי בשבוע הבא, מאחר שהפועל באר שבע תשחק רק ביום ראשון שלאחר מכן את משחקה מול הפועל ירושלים ואילו מ.ס. אשדוד תשחק רק ביום שני שלאחר מכן מול מכבי חיפה ולכן שתי הקבוצות יכולות להכניס ללוח הזמנים שלהן בשבוע הבא משחק אימון.
הסיבה שהמשחק הבוקר בוטל נעוצה בעובדה שיש למ.ס. אשדוד מקבץ נדיר של פצועים וחולים - לא פחות משמונה שחקנים לא היו יכולים לשחק הבוקר. מדובר בין היתר בניר ביטון, טום בן זקן, יוג'ין אנסה, ישראל קול, רועי גורדנה ועילי טמם ומאחר שכך ביקש המאמן חיים סילבס לדחות את המשחק למועד אחר כדי שאפשר יהיה להפיק תועלת ממנו.
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
כאמור, בדרך כלל משחקי אימון מהסוג הזה לא מתבטלים, אבל באשדוד ציינו הבוקר כי יש להם כמות גדולה של חסרים ולכן הם לא מוצאים טעם בקיום המשחק הזה. סילבס שוחח על כך עם מאמן הפועל באר שבע רן קוז'וך והודיע לו כי בשל המצב הוא מבקש לבטל ולנסות לתאם למועד אחר.
