וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בדרך לבונדסליגה? לברקוזן שוקלת לפנות לאנג' פוסטקוגלו

המאמן האוסטרלי שפוטר מטוטנהאם למרות הזכייה בליגה האירופית, נמצא ברשימות כדי להחליף את טן האח. גם פנרבחצ'ה, שפיטרה את מוריניו, מעוניינת בו

תקציר: ורדר ברמן - באייר לברקוזן 3:3/ספורט1

אנג' פוסטקוגלו שילם את מחיר הכישלון בעונת הפרמיירליג האחרונה ופוטר בסיומה, למרות שהוביל את טוטנהאם לזכייה בליגה האירופית ולתואר ראשון מאז 2008.

ביממה האחרונה דווח כי הוא מעוניין לחזור לליגה האנגלית, ושמו נקשר עם נוטינגהאם פורסט, ווסטהאם ומנצ'סטר יונייטד, שלמאמניהן מעמד מעורער, אך לפי פבריציו רומאנו, פוסטקוגלו עשוי להתמנות בקרוב למחליפו של אריק טן האח, ההולנדי שפוטר מבאייר לברקוזן השבוע לאחר שתי מעידות במחזורי פתיחת העונה בבונדסליגה הגרמנית.

בדרך לבונדסליגה? פוסטקוגלו/רויטרס

במקביל, לפי רומאנו, גם פנרבחצ'ה שפיטרה לאחרונה את ז'וזה מוריניו בעקבות ההדחה מפלייאוף ליגת האלופות, תנסה לצרף את פוסטקוגלו. עם זאת, מועדון הפאר הטורקי ישחק העונה בליגה האירופית, וקשה לדעת בשלב זה אם יצליח לפתות את המאמן האוסטרלי מהבחינה המקצועית, מעבר להצעה הכלכלית שצפויה להיות טובה יותר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully