פער של 400 אלף יורו על גובה הכרטיס שלו - זה מה שמנע אתמול (שלישי) את המעבר של עומרי גלזר מהכוכב האדום בלגרד למכבי תל אביב. בנוסף לכך, האלופה גם רצתה שהכוכב האדום תישא בחלק מעלויות השכר הגבוהות שיש לגלזר לעונה הקרובה, וגם שהוא יקזז חלק משכרו על מנת שהעסקה תצא לפועל. אבל ההבדל העיקרי, שבסופו של דבר לא הוליך את הצדדים לעסקה, היה הסכום שמכבי תל אביב הייתה מוכנה לשלם תמורת השוער.
הסרבים שדרשו תחילה כ-1.5 מיליון יורו ירדו במהלך היום עד ל-1.2 מיליון יורו, אבל מכבי תל אביב הקציבה לעסקה 800 אלף יורו לרכישת הכרטיס ועמדה על כך שזה יהיה הסכום ברכישה מיידית, או לחילופין שהיא תוכל לקבל את גלזר בהשאלה תמורת סכום של 200 אלף יורו בלבד עם אופציה לרכוש אותו בסוף העונה בסכום הגבוה ממיליון יורו. לכך סירבו הסרבים.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
גלזר אומנם לא נרשם אמש בסגל הקבוצה לליגה האירופית כיוון שהעסקה לא יצאה לפועל, אבל מכבי תל אביב עוד יכולה לרשום אותו כשחקן הקבוצה רק לליגת העל, מכיוון שהעברות בישראל עדיין אפשריות עד ה-21 בספטמבר, ולכן החלון מבחינת שני המועדונים עדיין לא נסגר לעסקה.
יחד עם זאת, כעת כשמכבי תל אביב לא יכולה לרשום את גלזר לאירופה לא בטוח שהיא תסכים להרים את ההצעה שהייתה לה, כך שעסקה תצא לפועל רק אם הסרבים יידעו שאין להם משהו יותר טוב, ושעדיף להם לשחרר את גלזר ולצמצם את העלויות שלו לעונה הקרובה.


