פער של 400 אלף יורו על גובה הכרטיס שלו - זה מה שמנע אתמול (שלישי) את המעבר של עומרי גלזר מהכוכב האדום בלגרד למכבי תל אביב. בנוסף לכך, האלופה גם רצתה שהכוכב האדום תישא בחלק מעלויות השכר הגבוהות שיש לגלזר לעונה הקרובה, וגם שהוא יקזז חלק משכרו על מנת שהעסקה תצא לפועל. אבל ההבדל העיקרי, שבסופו של דבר לא הוליך את הצדדים לעסקה, היה הסכום שמכבי תל אביב הייתה מוכנה לשלם תמורת השוער.
הסרבים שדרשו תחילה כ-1.5 מיליון יורו ירדו במהלך היום עד ל-1.2 מיליון יורו, אבל מכבי תל אביב הקציבה לעסקה 800 אלף יורו לרכישת הכרטיס ועמדה על כך שזה יהיה הסכום ברכישה מיידית, או לחילופין שהיא תוכל לקבל את גלזר בהשאלה תמורת סכום של 200 אלף יורו בלבד עם אופציה לרכוש אותו בסוף העונה בסכום הגבוה ממיליון יורו. לכך סירבו הסרבים.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
גלזר אומנם לא נרשם אמש בסגל הקבוצה לליגה האירופית כיוון שהעסקה לא יצאה לפועל, אבל מכבי תל אביב עוד יכולה לרשום אותו כשחקן הקבוצה רק לליגת העל, מכיוון שהעברות בישראל עדיין אפשריות עד ה-21 בספטמבר, ולכן החלון מבחינת שני המועדונים עדיין לא נסגר לעסקה.
יחד עם זאת, כעת כשמכבי תל אביב לא יכולה לרשום את גלזר לאירופה לא בטוח שהיא תסכים להרים את ההצעה שהייתה לה, כך שעסקה תצא לפועל רק אם הסרבים יידעו שאין להם משהו יותר טוב, ושעדיף להם לשחרר את גלזר ולצמצם את העלויות שלו לעונה הקרובה.