אחרי צירופו של הקשר מוונצואלה קרווין אנדרדה, מכבי תל אביב צפויה להכריז בשעות הקרובות על החתמתו וצירופו של שחקן הכנף הליו וארלה מכף ורדה, שחקנה של גנט הבלגית. עמדת הקיצוני מצד שמאל הייתה העמדה שהעסיקה יותר מכל את מכבי תל אביב בקיץ האחרון. היה ברור לאלופה שהיא צריכה שחקן במקום ווסלי פטאצ'י שהיה מועמד למכירה בחודשיים האחרונים, עד שעשה באמת את המעבר לאלקמאר ההולנדית.
כמות השחקנים שמכבי תל אביב דיברה איתם לעמדת הקיצוני השמאלי, הייתה עצומה. המגעים היו כמעט אינסופיים, אבל במועדון טוענים שבסופו של דבר וארלה, שאמור היום להיות מוצג, הוא בהחלט תשובה ראויה לעמדה הזו, אותה הוא יחלוק בתחרות עם שגיב יחזקאל וסייד אבו פרחי.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רגיל (6) 209
17:00

שפילד וונסדיי

האל
בעוד ששחקני שפילד סובלים מרשימת פציעות ארוכה בהגנה ולא ניצחו ב-15 משחקיהם האחרונים, "הנמרים" מהאל נחשבים לפייבוריטים ברורים בזכות ההתקפה הפורייה שלהם
מכבי תל אביב תשתף רק שבעה מתוך שמונת הזרים שלה במהלך העונה ולכן תהיה תחרות גדולה בין השחקנים על מי מתלבש לכל משחק, כאשר די ברור שיהיו שחקנים זרים אותם יהיה קשה מאוד להוציא מהסגל כמו כריסטיאן בליץ' ועלי מוחמד קמארה.
מכבי תל אביב אמורה להודיע על וארלה ולסגור את סיפור מועד ההעברות שלה לאירופה שיינעל הלילה בחצות. לקבוצה יהיה זמן לאחר מכן לבחון צירוף של שחקנים נוספים אבל זה יהיה רק לליגת העל ולא לאירופה, כאשר החלון בישראל יהיה פתוח עד ה-21 בספטמבר.
אתמול נכנס לתמונה בווליום גבוה יחסית עומרי גלזר אבל במכבי תל אביב טענו לאורך כל היום כי הסיכוי לעסקה עם הכוכב האדום בלגרד הוא קלוש. יחד עם זה שמו של גלזר לא נפסל לגמרי והאלופה בוחנת את כל האפשרויות כל עוד החלון פתוח, כשהיום בבוקר השיחות העלו קצב.


