כדורגלן העבר גילי ורמוט התייחס בפודקאסט "קיק טוק" מבית "אול אין" לתחושות הקשות שחווה דור מיכה מתחילת העונה הנוכחית בבית"ר ירושלים.
ורמוט טען: "זה דברים שהם מעבר לפן המקצועי, כבר משחק שני שלא שיתפו אותו. מיכה מתחילת העונה מרגיש שבאים לקדם צעירים על חשבונו, שמחפשים אותו. הוא הילד הכי טוב בעולם והילד הכי מקצוען בעולם, אני גם התאמנתי איתו ואני מכיר אותו, הוא לא אמר את זה אבל זה מה שהוא מרגיש. הוא לא אמור להיות מחליף, הוא פתח טוב את העונה בבית"ר ירושלים. רוצים להחזיר את עדי יונה לעניינים כי הוא פרוספקט".
יתרון (3) 43
18:00

בי.סי דובאי

פאריס באסקטבול
(4.5+)
דובאי בעונה סולידית מבחינתה ולפני ההפסד לפאו במחזור האחרון, היא הייתה עם 4 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. פאריס עם 5 הפסדי יורוליג מ-6 האחרונים שלה ונראה שקבוצות למדו אותה ואת סגנון המשחק שלה, היא מתקשה מאוד לייצר איכות. דובאי, בבית, אמורה לעשות את זה מעל לליין
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 278
22:00

מנצ'סטר סיטי

באייר לברקוזן
שתי קבוצות שמשחקות בקצב גבוה ומדברות בעיקר התקפה. סיטי תהיה הדומיננטית כאן, וקשה מאוד לראות את המשחק הזה מסתיים עם פחות מארבעה שערים
כתב וואלה ספורט אופיר סער הוסיף: "שים לב מי על התפקיד הזה - שועה, יונה, בן שימול ומיכה. על משבצת אחת ארבעה שחקנים, ומיכה מתוסכל מכך שהוא שני משחקים לא נכנס. בבית"ר לא אוהבים מחליפים ב-180 אלף דולר". לדברי זריהן: "כל הזמן מדברים על אצילי ושועה, מיכה זה השחקן הכי חשוב בבית"ר ירושלים".


