שעות בודדות נותרו עד סגירת חלון ההעברות בפרמיירליג, וקבוצה חדשה הצטרפה למאבק על מנור סולומון: לפי דיווחים בממלכה, קריסטל פאלאס מנסה לצרף את כוכב נבחרת ישראל, כמו גם פורטו.
יש לציין כי מוקדם יותר היום (שני) נטען כי סולומון ימשיך בטוטנהאם העונה באופן סופי, ולא יעבור קבוצה בדקה ה-90 של חלון ההעברות. לפי העיתונאית קאט לוקאס, לידס שקלה להגיש הצעה של הרגע האחרון בניסיון להחזיר את סולומון, שהצטיין כמושאל בקבוצה בעונה החולפת ועזר לה לחזור לפרמיירליג - אלא שמאמן טוטנהאם תומאס פרנק דחה את האפשרות הזו.
לפי הדיווח, "פרנק ראה מספיק מסולומון כדי להעניק לו הזדמנות בסגל העונה, אלא אם יקרה משהו יוצא דופן בשעות האחרונות לפני סגירת חלון ההעברות". המעבר עשוי לצאת לפועל, עם זאת, בשל העובדה שטוטנהאם קרובה לצירוף רנדל קולו מואני.
באשר לפורטו, בסביבת השחקן טוענים שהוא לא מעוניין לעבור לפורטוגל, ולכן לא צפוי להצטרף לפורטו שהעונה תשחק בליגה האירופית ולא בליגת האלופות.
סולומון הוזכר לאורך כל הקיץ כמועמד למכירה, ומספר רב של קבוצות באנגליה ומחוצה לה התעניינו בו, ביניהן גם פורטו שכבר הוזכרה הקיץ. לפי לוקה בנדוני מ"סקיי", קריסטל פאלאס הציעה לטוטנהאם עסקת השאלה עם אופציית רכישה, ואילו פורטו הסכימה לרכוש אותו מיידית.