וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אריק טן האח יפוטר מבאייר לברקוזן אחרי שני מחזורים בלבד?

בגרמניה טוענים: סגנית האלופה שוקלת ברצינות לזעזע את המערכת, על רקע התוצאות המאכזבות תחת המאמן ההולנדי ש"מבקש עוד זמן"

תקציר: ורדר ברמן - באייר לברקוזן 3:3/ספורט1

אחרי תקופת הכנה רעה, משחק לא מרשים בלשון המעטה במסגרת הגביע ושתי אכזבות במסגרת הבונדסליגה, הלחץ על אריק טן האח הגיע לנקודת שיא - ואנחנו רק במחזור השני.

לפי "סקיי גרמניה", סגנית האלופה שוקלת לפטר את המאמן ההולנדי באופן מיידי, אם כי "החלטה סופית טרם התקבלה". במועדון מתכוונים לנתח את המצב ובכל מקרה לא יפעלו ב-24 השעות הקרובות, אך הם בהחלט ישקלו לבצע זעזוע במהלך פגרת הנבחרות.

"טן האח עצמו נחוש להישאר ומבקש זמן כדי לבצע בנייה מחדש של הסגל", נכתב בגרמניה. למאמן ההולנדי שכשל במנצ'סטר יונייטד יש חוזה עד 2027 בלברקוזן.

כבר נגמר? טן האח/GettyImages, Christof Koepsel

לברקוזן פתחה את העונה שלה בבונדסליגה עם הפסד 2:1 להופנהיים. אמש איבדה יתרון מבטיח מול 10 שחקני ורדר ברמן וסיימה ב-3:3 בלבד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully