וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הישג אדיר: שני גולשים ישראלים זכו במדליה באחת מהתחרויות היוקרתיות באירופה

עודכן לאחרונה: 31.8.2025 / 13:52

גולשת הגלים ענת ליליאור זכתה במדליית זהב בתחרות ה-WQS בעיירה פנטין בספרד, שמתקיימת כ-38 השנים האחרונות. עידו חג'ג' זכה גם הוא במדליית הכסף - וכעת השניים ימשיכו לאליפות העולם באל סלוודור, שתיפתח בשבוע הבא

עידו חג'ג'/אתר רשמי, יוסי זמיר, ארגון גולשי הגלים
ענת ליליאור/אתר רשמי, יוסי זמיר, ארגון גולשי הגלים

הישג עצום לגלישת הגלים הישראלית: ענת ליליאור ועידו חג'ג', זכו במדליות בתחרות ה-WQS היוקרתית ביותר באירופה, המתקיימת זו השנה ה־38 בעיירה פנטין שבספרד. ליליאור קטפה את מדליית הזהב במקצה הנשים, ואילו חג'ג' זכה במדליית כסף במקצה הגברים.

הישגים אלו לא רק שסימנו את הצלחתם בתחרות, אלא גם קירבו את שני הגולשים למרחק נגיעה מהכרטיס היוקרתי לסבב ה-Challenger. גם עילי בוצ'ן לא נשאר מאחור, עם הישג מרשים, כשגרף את הניקוד הגבוה ביותר במקצה בודד בתחרות.

עם סיום התחרות, עידו וענת לא עוצרים: השניים ימשיכו לאליפות העולם שתיערך באל סלוודור, שתתחיל ב־5 בספטמבר.

הנציגות הישראלית בתחרות הגלישה בספרד. יוסי זמיר, ארגון גולשי הגלים, אתר רשמי
ליליאור וחג'ג' חוגגים עם יתר המשלחת הישראלית/אתר רשמי, יוסי זמיר, ארגון גולשי הגלים

רק לפני כמה חודשים, חג'ג' בן ה-19 רשם הישג היסטורי במונחי הגלישה הישראלית כשסיים במקום השלישי בסבב אליפות אירופה של איגוד הגלישה העולמי (WSL) בפורטוגל, והפגין יכולת מרשימה עד השתתפותו בחצי הגמר.

גם ליליאור ממשיכה להוביל את הענף הישראלי בזירה הבינלאומית: היא החלה לגלוש כבר מגיל 5, זכתה באליפות ישראל מגיל 12 ועד 18, הייתה סגנית אלופת אירופה בנוער (2018) וזכתה בתחרות בסבב העולמי של ה‑WSL ב־2019. בשנה שעברה ייצגה את ישראל במשחקים האולימפיים בטוקיו וסיימה במקום ה־17.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully