מי יהיה הזר השמיני של מכבי תל אביב? אחרי שנסגרה עסקת קרווין אנדרדה ונמניה סטואיץ' עזב את ישראל, לצהובים נותרה משבצת פנויה והשאלה הגדולה היא מי ימלא אותה. לפי העיתונאי הבלגי סאשה טאבוליירי, המועמד המוביל כעת הוא וויליאם באליקווישה, שחקן הכנף של לובן, שהוזכר מספר פעמים בשבועות האחרונים.
לפי טאבוליירי, לובן מאמינה שהעסקה למכירתו של באליקווישה למכבי תל אביב תיסגר תוך 24 שעות. על פי דיווחים קודמים, מכבי תל אביב הציעה לשחקן חוזה לשלוש שנים.
הדיווח היום (שישי) מגיע על רקע דיווח אחר של אותו עיתונאי מלפני פחות מ-24 שעות, לפיו מכבי תל אביב מנהלת מגעים גם עם שחקן הכנף של גנט, הליו וארלה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
באליקווישה הקונגולזי (26) גדל באקדמיות של אנדרלכט וסטנדרד ליאז', כשהמשיך משם להשאלות בסרקל ברוז' ומאסטריכט ההולנדית, וביולי 2024 עבור ללובן מהליגה הבלגית. בעונה שעברה כבש שלושה שערים והוסיף בישול אחד, כשהעונה הוא הספיק לשחק ארבעה משחקים במדי לובן ולא תרם בפן המספרי.


