ערן זהבי, שהצטרף כמגיש אורח לתכנית הספורט של רדיו 103, ערך הערב "הופעת בכורה" כשהגיש את התכנית לצד חיים רביבו ולירן שכנר. תוכנית הספורט המובילה של 103fm עברה בשבועיים האחרונים מתיחת פנים, במסגרתה הצטרפו לצוות חיים רביבו, גילי ורמוט, לירן שכנר, שרון דוידוביץ' ואורי אוזן.
במהלך השידור עלה לדבר גם הפרשן הפוליטי בן כספית, שידוע כאוהד הפועל תל אביב. כשלירן שכנר שאל: "הפועל תל אביב סוף סוף תנצח דרבי השנה?", זהבי השיב: "לצערי יש לי הרגשה שכן".
כידוע, הפועל תל אביב לא ניצחה את מכבי תל אביב בדרבי מאז אפריל 2014, כמעט 11 שנים וחצי.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.
רגיל (1) 134
17:15

ריאל מדריד

ברצלונה
הסופר קלאסיקו הראשון של העונה מפגיש בין שתי הענקיות כשהפעם ריאל מדריד מגיעה מהמקום הראשון עם יתרון של שתי נקודות על פני ברצלונה שבמקום השני, ברצלונה סובלת מרשימת פציעות ארוכה מה שמשפיע על היכולת של הקבוצה במשחקים האחרונים. לאחר שריאל הפסידה בעונה שעברה את כל הסופר קלאסיקו, זהו משחק שלדעתי היא צפויה לנקום ולבסס את מעמדה בצמרת
יתרון (1) 267
20:15

הפועל באר שבע

מכבי בני ריינה
(2+)
הפערים כאן ברורים מאוד. למרות ההפסד לקרית שמונה, באר שבע פשוט טובה הרבה יותר מריינה. היא כבר הביסה העונה בביתה קבוצות אחרות וכך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
רגיל (1) 297
21:45

לאציו

יובנטוס
יובנטוס בתקופה לא טובה עם שבעה משחקים רצופים ללא ניצחון. לאציו אמנם לא בשיאה אבל הביתיות תשחק כאן תפקיד משמעותי עבורה. בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, לאציו יכולה לשאוף לנצח
עוד לפני כן, זהבי פתח בציניות ברפרנס לסאגת החדרים בנבחרת ישראל: "אני תיכף מקשיח את התנאים, אני רוצה אולפן לבד".
לאחר מכן, סיפר: "אני שומר על כושר מסוים. אם יגיע לי משהו שאני רוצה אשחק עוד שנה, ואם לא - אני חייב להוציא, את האנרגיות האלה. יש פה סוג של אדרנלין שאתה חייב להוציא כל יום ופתאום אתה צריך לפצות על משהו. הדלת פתוחה למשהו ספציפי, ואם זה לא יקרה, החלונות יסגרו ודברים יתקדמו".
זהבי המשיך: "חשוב לי לעשות מה שאני אוהב והמשפחה שלי יהיה לה טוב במקום שאני הולך. ככל שאתה מתקדם, זה צריך להיות יעד שאני רואה בו עתיד. אני מעדיף להתגעגע אליו מאשר ללכת למקום שבו אני אסבול שנה".


