בעלי מכבי נתניה, רוס קסטין, שנמצא בישראל, נפגש אמש עם נציגות של אוהדי הקבוצה ביוזמת מנכ"ל המועדון, גיל לב. נציגות של כ-10 אוהדים הגיעה לבית המלון בו שוהה הבעלים, במטרה להציף בפניו את תחושותיהם ואת הבעיות שעלו מבחינתם בקיץ הזה, מאז רכש קסטין את המועדון.
האוהדים טענו כי ההתנהלות של המועדון במהלך פגרת הקיץ, והעובדה שהדברים נעשו מאחורי הקלעים מבלי לעדכן את האוהדים, גרמו לקהל לתחושת אי-אמון במערכת עצמה ובבעלים החדש בפרט.
האוהדים שנכחו בפגישה סיפרו לבעלים על הקרע והמחאות של הקהל נגד המנכ"ל, גיל לב, והדגישו בפני קסטין עד כמה חשוב להם החיבור והקשר בין המועדון לאוהדים עצמם. על פי גורמים שנכחו בפגישה, העבירו האוהדים מסר לבעלים על כך שהמועדון חשוב ויקר להם, וכי דבריהם נובעים מדאגה אמיתית לקבוצה, להתנהלות המועדון ולעתידו.
לטענת האוהדים, וכפי שגם אמר היום מאמן הקבוצה, יוסי אבוקסיס, ציין הבעלים קסטין שהוא והצוות שלו עובדים בצורה אינטנסיבית על צירופם של מספר שחקני רכש, והוא אף הוסיף כי בימים האחרונים חלה התקדמות מול מספר שחקנים.
נציגי האוהדים סיפרו בסיום הפגישה כי על אף שהגיעו בתחושות קשות אחרי הקיץ האחרון ועם חוסר אמון במערכת ובבעלים עצמו, הם יצאו מהשיחה בהרגשה שאפשר לייצר שיח פורה עם הבעלים החדש, וכי יש רצון אמיתי מצידו של קסטין לשנות דברים בעתיד הקרוב.
לסיום הוסיפו נציגי האוהדים כי כעת יש להם תחושה שקסטין בונה פרויקט עם חזון, אסטרטגיה ברורה, והוא בעל תכונות אופי מרשימות - פתיחות, הקשבה, הומור, ענייניות ורגישות למתרחש בקרב האוהדים. מבחינתם, יש כעת בסיס לאופטימיות זהירה לגבי העתיד - אך חובת ההוכחה היא עליו.