חובבי הכדורגל הישראל הוותיקים שבינינו, בוודאי זוכרים את אולג קוזנצוב, הבלם האוקראיני שהגיע למכבי חיפה ב-1994 על תקן הבטחה גדולה ועזב כעבור עונה אחת מבלי להותיר רושם מיוחד. קוזנצוב שלפני המעבר לישראל שיחק שבע שנים בדינמו קייב, התראיין בתקשורת האוקראינית לקראת המשחק הערב (חמישי, 21:00, ספורט1) נגד מכבי תל אביב בפלייאוף הליגה האירופית, ונשמע אופטימי בנוגע לסיכוייה של דינמו, על אף העובדה שהיא מגיעה אחרי הפסד 3:1 במשחק הראשון.
"אני מאמין בסיכויים של דינמו. זה לחלוטין מצב הפיך", אמר קוזנצוב. "אם דינמו תפתח את המשחק בצורה אגרסיבית ותכבוש שער מהיר, מכבי תל אביב תיעלם. בסופו של דבר מדובר בקבוצה נטולת כוכבים, קבוצה רגילה, בינונית לכל היותר. דינמו יכולה וצריכה להתמודד איתה".
לדבריו של קוזנצוב, "מכבי תל אביב אולי נראתה טוב יותר בכל מה שקשור לכיבוש שערים, אבל בכל היתר היא לא הרשימה אותי במיוחד. אחרי שצפיתי במשחק הראשון, אני משוכנע שזו לא קבוצה בלתי מנוצחת. זו בהחלט יריבה שאפשר לנצח אותה בהפרש של שני שערים ויותר".