וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כמעט הובכה: באיירן מינכן ניצחה בתוספת הזמן בגביע הגרמני

צפו: קיין (בפנדל) ואוליסה קבעו 0:2 נוח על ויסבאדן מהליגה השלישית, אבל קאיה כבש צמד מהיר, האנגלי החמיץ מהנקודה הלבנה ותיקן מאוחר ב-2:3 מותח

תקציר: ויסבאדן - באיירן מינכן 3:2/ספורט1

עם הרכב חזק יחסית לסיבוב הראשון בגביע הגרמני, בטח נגד יריבה מהליגה השלישית במדינה, באיירן מינכן חשבה שיהיה לה קל יותר הערב (רביעי), אבל זה כמעט הסתיים בפדיחה ענקית. האלופה הגרמנית עלתה לסיבוב השני בסופו של דבר עם 2:3 על ויסבאדן, אך זה היה קשה ומותח במיוחד, ממש עד תוספת הזמן.

הארי קיין העניק יתרון לבווארים במחצית הראשונה מהנקודה הלבנה, ושש דקות לתוך המחצית השנייה זה היה מייקל אוליסה שסידר טיול בפארק. אבל אז הגיע פאטיח קאיה שעם צמד תוך חמש דקות השווה ל-2:2 מדהים, והחלוץ האנגלי גם לא הצליח לכבוש שוב בפנדל בדקה ה-76, עד שהגיעה הדקה הרביעית של תוספת הזמן, וקיין חתם את תוצאת המשחק עם שער ניצחון חשוב.

כמעט הובכו. מייקל אוליסה/GettyImages

לבאיירן מינכן שיא זכיות בגביע הגרמני עם 20 כאלה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully