דינמו קייב תנסה מחר (חמישי, 21:00, ספורט1) לעשות מהפך מול מכבי תל אביב בפלייאוף הליגה האירופית, ולזכות בכרטיס למפעל השני בחשיבותו באירופה, ולהימנע מירידה לקונפרנס ליג.
האוקראינים יצטרכו לכל הפחות לנצח בהפרש של שני שערים על מנת לכפות הארכה אחרי ה-1:3 של האלופה הישראלית במשחק הראשון בשבוע שעבר, והמשימה תהיה קשה במיוחד.
המאמן אולכסנדר שובקובסקי דיבר במסיבת העיתונאים לקראת המשחק, ויודע שיש לקבוצה שלו הרבה על מה לעבוד לקראת מחר: "הביקורת על הקבוצה השפיעה על השחקנים, וזה הגיע לנו. הצלחנו עוד לחזור ל-1:1, הייתה לנו תוכנית למחצית השנייה, אבל הכרטיס האדום טרף את הקלפים. זה אפשרי לחזור ולנצח בלפחות שני שערים, אין ספק. אני רוצה לראות תשוקה מהשחקנים, ולא יזיק לנו מזל".
עוד אמר המאמן האוקראיני על הקונפליקט בינו לבין כוכב הקבוצה, אנדריי ירמולנקו: "אם היה קורה משהו אני לא חושב שהייתם רואים את ירמולנקו פותח במשחק הזה. הסתכלנו על הדברים בחיוך".
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
ולדיסלב ונאט ואנחל טורס מחוץ לסגל האוקראיני.