מכבי תל אביב נחתה הערב בפולין לקראת המשחק מחר (ה', 21:00, ספורט1) מול דינמו קייב. כשם שלפני שבוע הקבוצה טסה למשחק הראשון ללא ווסלי פטאצ'י, גם היום, כפי שפורסם כאן לראשונה, הבלם נמניה סטואיץ' לא הצטרף לטיסה וקרוב לוודאי שסיים את דרכו במועדון.
שמה של סוצ'י מרוסיה הוזכר בשבוע האחרון בהקשר של הבלם הסרבי, אבל יש עוד קבוצות שגילו עניין רב וניסו לרכוש אותו ממכבי תל אביב, כך שהשעות הקרובות יקבעו לאן סטואיץ' יעבור. לכולם ברור כי אם מכבי תל אביב שיחררה אותו מהמשחק, הוא בחוץ.
עבור שחקני הקבוצה זו הייתה הפתעה גדולה מאוד, כשהבלם לא הגיע איתם בצהריים מקרית שלום לנמל התעופה בן גוריון.
שחקן בקבוצה סיפר: "נמניה היה איתנו בבוקר באימון וגם אחר כך, כל הסימנים לימדו שהוא טס איתנו, ואז הבנו בדרך לשדה התעופה שהוא לא יטוס איתנו. לכולם ברור שהוא יעזוב. זה כנראה מה שצריך להיות. אנחנו בתקופה מטורפת. יש ביקוש פה לשחקנים וברור לכולם שהסגל עוד ישתנה".
סטואיץ' לא פתח כבר בשבוע שעבר במשחק הראשון בו ניצחה מכבי תל אביב והוא גם לא היה מתוכנן לפתוח מחר.
מוחמד עלי קמארה והייטור דוס סנטוס מסתמנים כרגע כבלמים שיפתחו גם מחר, ולמעשה אלה שמובילים כרגע את קו ההגנה של האלופה. את הגיבוי הם יקבלו מרז שלמה, איתי בן חמו וטייריס אסנטה, שתמיד יכול לזוז מעמדת המגן הימני לבלם, כל עוד גם הוא לא יעזוב את הקבוצה.