מכבי תל אביב נחתה הערב בפולין לקראת המשחק מחר (ה', 21:00, ספורט1) מול דינמו קייב. כשם שלפני שבוע הקבוצה טסה למשחק הראשון ללא ווסלי פטאצ'י, גם היום, כפי שפורסם כאן לראשונה, הבלם נמניה סטואיץ' לא הצטרף לטיסה וקרוב לוודאי שסיים את דרכו במועדון.
שמה של סוצ'י מרוסיה הוזכר בשבוע האחרון בהקשר של הבלם הסרבי, אבל יש עוד קבוצות שגילו עניין רב וניסו לרכוש אותו ממכבי תל אביב, כך שהשעות הקרובות יקבעו לאן סטואיץ' יעבור. לכולם ברור כי אם מכבי תל אביב שיחררה אותו מהמשחק, הוא בחוץ.
עבור שחקני הקבוצה זו הייתה הפתעה גדולה מאוד, כשהבלם לא הגיע איתם בצהריים מקרית שלום לנמל התעופה בן גוריון.
שחקן בקבוצה סיפר: "נמניה היה איתנו בבוקר באימון וגם אחר כך, כל הסימנים לימדו שהוא טס איתנו, ואז הבנו בדרך לשדה התעופה שהוא לא יטוס איתנו. לכולם ברור שהוא יעזוב. זה כנראה מה שצריך להיות. אנחנו בתקופה מטורפת. יש ביקוש פה לשחקנים וברור לכולם שהסגל עוד ישתנה".
יתרון (5) 130
21:45

ריאל מדריד

פאריס באסקטבול
(8.5+)
ריאל הפסידה למילאנו אחרי רצף של 8 ניצחונות והיא תגיע למשחק מול פאריס השבורה, שהפסידה 3 ברציפות, ואת 5 האחרונים שלה ביורוליג. ריאל תגיע להתאושש וגם כך תפגוש קבוצה חלשה יותר עם סגל קצר יותר
יתרון (5) 155
22:00

א.א.ק. אתונה

סי. אס. יו קראיובה
(1+)
א.א.ק בכושר אדיר עם 11 משחקים רצופים ללא הפסד בכל המסגרות, מתוכם ניצחה 10. אלא שאת המקום שלה בטופ 8 היא לא הבטיחה ורק ניצחון שלה הערב יעשה זאת. קראיובה שמגיעה מהמקום ה23 מבינה שהיא בסכנת הדחה ורק ניצחון יבטיח לה את המקום בשלב הבא, אך זה לא יהיה קל מול המארחת, שפשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר משער אחד
יתרון (5) 216
22:00

מיינץ

סמסונספור
(1+)
מיינץ מדורגת שמינית בטבלה עם 10 נק', סמסונספור גם כן עם 10 נק' אבל הפרש שערים טוב יותר מציב אותה במקום החמישי. תיקו למעשה לא ישרת אף אחת מהקבוצות, שכן במקרה כזה שתיהן עלולות לסיים את שלב הליגה מתחת למקום השמיני. הרבה על הכף עבור שתי הקבוצות שמגיעות בפורמה לא טובה, הרבה לחץ אבל דווקא האורחת היא זו שמיעטה להפסיד העונה. גם הערב אפשר להעריך שלא תפסיד
סטואיץ' לא פתח כבר בשבוע שעבר במשחק הראשון בו ניצחה מכבי תל אביב והוא גם לא היה מתוכנן לפתוח מחר.
מוחמד עלי קמארה והייטור דוס סנטוס מסתמנים כרגע כבלמים שיפתחו גם מחר, ולמעשה אלה שמובילים כרגע את קו ההגנה של האלופה. את הגיבוי הם יקבלו מרז שלמה, איתי בן חמו וטייריס אסנטה, שתמיד יכול לזוז מעמדת המגן הימני לבלם, כל עוד גם הוא לא יעזוב את הקבוצה.
