וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לפני המשחק נגד ישראל: הימין הקיצוני בפולין יפגין מול האולם

המתיחות ביחסים בין ישראל לפולין בעקבות אירועי המשחק בין מכבי חיפה לראקוב, ובנוסף המלחמה בעזה, הביאו להחלטת הימין הקיצוני לקיים הפגנה לפני המשחק במוצאי שבת. כוחות נערכים לאבטח את האירוע

נבחרת ישראל מתאמנת לקראת משחק הפתיחה ביורובאסקט 2025/אור שקדי

בתקופה האחרונה גברה המתיחות בין ישראל לפולין בעקבות השלטים במשחקים בין מכבי חיפה לראקוב במסגרת מוקדמות הקונפרנס ליג. לאחר השלטים אף התייחסו בכירים בממשל הפולני על המעשה וזעמו על כך, ועל ההאשמות של אוהדי חיפה נגד העם הפולני.

במוצאי שבת תפגוש נבחרת ישראל את נבחרת פולין במשחק השני ביורובאסקט שנערך בעיר קטוביץ'. לפני המשחק מתוכננת הפגנה של הימין הקיצוני בפולין נגד ישראל, גם על רקע המתיחות בין המדינות וגם על רקע המלחמה בעזה.

אוהדי מכבי חיפה יצרו תקרית דיפלומטית, שגולשת כעת גם ליורובאסקט/צילום מסך, מתוך טוויטר

על פי עיתונאים פולנים, לא ברור כמה מפגינים יגיעו למחות נגד ישראל, כשההפגנה מתוכננת לשעה 19:00 שעון מקומי מול הספודק ארינה האולם שבו יתקיים המשחק. אנשי הימין קראו בימים האחרונים לאזרחים לבוא ולתמוך בהם ולהצטרף להפגנה, כשכוחות האבטחה המקומיים מכירים את האירוע ונערכים על מנת לאבטח אותו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully