בלם מכבי חיפה, ליסב עיסאת, נפצע אתמול (שלישי) בכתפו בסיום האימון וקיים חשש שהוא סובל מפריקת כתף, פציעה שתוביל להיעדרות של כחודש וייתכן שאף מעבר לכך.
הכתף הוחזרה למקום, אך בימים הקרובים יעבור הבלם בדיקת MRI שלאחריה יוחלט על המשך הטיפול. בכל אופן, הוא לא צפוי להיכלל בסגל נגד בית"ר ירושלים ביום ראשון וגם ייעדר ממשחקי הנבחרת הצעירה אליה הוזמן השבוע על ידי המאמן גיא לוזון.
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
רגיל (6) 63
15:00

הפועל רמת גן

מכבי יפו
יפו אמנם לא בשיאה כרגע אבל היא כן משיגה תוצאות טובות במשחקי החוץ שלה, כולל 2:0 על סכנין בגביע המדינה בחוץ. הפועל רמת גן אמנם קצת יותר איכותית, אבל המפגש הזה יסתיים ללא הכרעה
יתרון (6) 229
21:45

ריאל מדריד

בי.סי דובאי
(7.5+)
ריאל אחרי שני ניצחונות בליגה, אך ביורוליג היא הפסידה למונאקו ולא הרשימה בניצחון על פריז. דובאי אחרי שני ניצחונות יורוליג ולמרות שהיא אנדרדוג, היא בהחלט יכולה להיות יריב קשה ולעמוד בליין
עיסאת הפך לבלם פותח אצל דייגו פלורס וההיעדרות שלו תוביל קרוב לוודאי לחזרתו של שון גולדברג להרכב לקראת המשחק הגדול בטדי מול בית"ר ירושלים. עוד לקראת המפגש בטדי, קיימת התלבטות האם לפתוח עם ג'ורג'ה יובאנוביץ' או עם טריבנטה סטיוארט. שניהם כבשו בניצחון על מכבי בני ריינה והתחרות ביניהם לקראת המשחק גדולה.
במקביל, במכבי חיפה לא מסתירים את רצונם לסגור את עסקת סילבה קאני בהקדם. במועדון לוחצים לקיום העסקה וישלימו את הפערים מול בית"ר על מנת שקאני יעבור אליהם.


