וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"משחק המפתח לכל האליפות": דריכות בנבחרת ישראל לקראת איסלנד

26.8.2025 / 9:00

נבחרת ישראל תמשיך בהכנותיה בפולין לקראת פתיחת אליפות אירופה בחמישי (15:00), בו מבינים שחובה לנצח. בשעות אחר הצהריים יערכו השחקנים והצוות ביקור מרגש באושוויץ

תיקתקנו, 25.8/ספורט1

נבחרת ישראל תמשיך היום (שלישי) את סבב ההכנות האחרון לקראת פתיחת אליפות אירופה 2025 ביום חמישי, כשתקיים אימון בשעות הצהריים בספודק ארנה בקטוביץ', בו ייערכו משחקי הבית.

הנבחרת נחתה אתמול בשעות הצהריים המוקדמות בקראקוב, עשתה את דרכה בנסיעת אוטובוס לקטוביץ', ולאחר התמקמות בבית המלון של הנבחרות ומנוחה לא ארוכה מדי יצאו לאימון שנערך בשעות אחר הצהריים. על אף העייפות, בנבחרת דיווחו על אימון באנרגיות גבוהות, כשהשחקנים נכנסים לאווירה של אליפות אירופה.

לאחר אימון הצהריים היום תצא הנבחרת למחנה ההשמדה אושוויץ, בו נרצחו מיליון יהודים במהלך השואה. הנבחרת תערוך במקום סיור מודרך, ואחריו ישובו לבית המלון. לוח הזמנים של הנבחרת הוא צפוף מאוד, ועדיין בצוות הוחלט שלא לוותר על הסיור באושוויץ, סיור אותו ערכה נבחרת ישראל גם לפני אליפות אירופה 2009 שנערכה בפוזנאן.

המבחן הגדול מגיע בהתחלה. ים מדר/אתר רשמי, איגוד הכדורסל

בצוות של הנבחרת וכן במעגל הקרוב שהגיע איתו לאליפות, קיימת דריכות רבה לקראת המשחק הראשון נגד איסלנד ביום חמישי (15:00). בנבחרת יודעים כי על הנייר איסלנד היא הנבחרת החלשה בבית, וכל תוצאה חוץ מניצחון יהפוך את המשימה של עלייה מהבית לבעייתי מאוד.

מלבד הדגשים הטקטיים עליהם עובדים בנבחרת, הם חוזרים על ההיבט המנטאלי, "זה מבחינתנו משחק המפתח לכל האליפות", אמר אחד מאנשי הנבחרת במהלך השבוע האחרון, "איסלנד לא נבחרת חלשה. אבל זה משחק שאנחנו יודעים שחייבים לנצח".

בכל הנוגע לכשירות השחקנים - כל שחקני הנבחרת השלימו את האימון אתמול, כולל גיא פלטין שסבל מכאבים בימים שלפני היציאה. בנבחרת מרוצים מהקצב של ים מדר, אך עדיין ממשיכים לנהוג איתו בזהירות כדי לא להעמיס עליו יותר מדי באליפות כל כך אינטנסיבית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully