העתיד של פרנזי פיירו באי.א.ק אתונה נמצא בסימן שאלה, לאחר שלא הצליח להותיר רושם חיובי על המאמן מַרקו ניקוליץ', למרות שהשתתף במשחקי המוקדמות האירופיים. בשבועות האחרונים כבר נכתב על כך שהחלוץ מהאיטי עשוי לעזוב את הקבוצה היוונית לאחר שנה אחת בלבד, בשל חוסר יכולתו להתבסס בסגל הפותח, אבל כעת גם התקבלו הצעות עבורו.
בטורקיה דווח כי החלוץ בן ה-30, שלאחרונה נודע כי התארס לישראלית ואחיו משחק בארץ, בבני יהודה, עשוי לחתום בקבוצה מהליגה הבכירה במדינה. לפי הדיווח, התקבלו אצל א.א.ק שתי הצעות מקבוצות מהסופרליג הטורקית.
[התקופה של פיירו במדים הצהובים-שחורים של א.א.ק, מאז שהצטרף בספטמבר 2024 ממכבי חיפה בתמורה לשלושה מיליון אירו, לא הצליחה להותיר חותם משמעותי. עד כה, מפתיחת העונה פיירו ערך חמש הופעות מבלי שהצליח לבקיע, ובעונה שעברה שהחלה בצורה מבטיחה, סיים עם תשעה שערים ושני בישולים ב-38 משחקים, שלא הספיקו לו כדי להתבסס בהרכב.