חיזוק משמעותי בדרך לקישור של מכבי נתניה? על פי דיווחים בתקשורת הבלגית, במועדון עוקבים מקרוב אחר הקשר האחורי עזיז וואטרה בן ה-24, שבבעלותה של גנק, ובעונה החולפת הושאל למכלן.
הדיווח מציין כי בנתניה שוקלים להגיש הצעה רשמית לרכישת השחקן, כאשר וואטרה עצמו הביע פתיחות למעבר. הקשר מחוף השנהב רשם בעונה שעברה 28 הופעות בכל המסגרות במדי מכלן, לאחר שלוש עונות בהן התקשה לבסס את מעמדו בהרכב של גנק, במדיה הופיע 48 פעמים וכבש 3 שערים.
וואטרה הגיע לבלגיה בינואר 2022 מהאמרבי השבדית, בעסקה במסגרתה שילמה גנק כ-2 מיליון יורו על כרטיסו. למרות ההשקעה, החיבור בין הצדדים לא הבשיל לכדי הצלחה משמעותית - וייתכן שכעת נתניה תספק עבורו התחלה חדשה.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
אם וואטרה יגיע, הוא יהפוך לשחקן הזר השני שמגיע לנתניה העונה אחרי לוקאס פראיזו. בסך הכל צירפה נתניה שלושה שחקנים חדשים בלבד בפגרה.


