דינמו קייב סוערת אחרי ה-3:1 למכבי תל אביב במשחק הראשון של פלייאוף הליגה האירופית. ההפסד הציף שוב את הבעיות של הקבוצה שהחלו לצוף במוקדמות ליגת האלופות מול פאפוס, ורק הגבירו את הביקורות באוקראינה.
עומק הסדקים בקבוצה, גם בכל מה שקשור לאווירה רעילה בחדר ההלבשה, נחשף אתמול (שישי) כשבאחד האתרים גילו כי לפני אחד המשחקים מול פאפוס, המאמן אולכסנדר שובקובסקי זרק את הכוכב הוותיק אנדריי ירמולנקו מהאימון בעקבות ויכוח שהתלהט.
לפני העיתונאי איגור בורבאס, שובקובסקי הטיח בקפטן תוך סינון של קללות: "אם יש לך משהו לומר, תעזוב את האימון".
ירמולנקו סופג הרבה מהאש בימים האחרונים. הפרשן אולג פדורצ'וק כתב אתמול: "ירמולנקו שחקן גדול עם עבר מרשים בכדורגל, אבל הוא כבר לא מסוגל להוביל את הקבוצה. הוא צריך לכל היותר לעלות מהספסל ל-20 דקות, בטח לא לפתוח במשחקים באירופה".
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס
(1+)

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
חלוץ העבר של הקבוצה, ארטם מילבסקי, התראיין והגדיר את המשחק מול מכבי תל אביב כ"חרפה".
"לא ברור לי מה עובר על הקבוצה. יש יותר מדי סימני שאלה, ולא ברור מה עובר לשחקנים בראש. עם איך שהם משחקים, עדיף שיוותרו מראש וישחקו רק בליגה האוקראינית".
לדבריו של מילבסקי, "לקבוצה הזו אין טיפת אופי. כשאני צופה בהם משחקים, בא לי לבכות. הם מקבלים כל כך הרבה כסף, אבל לא עושים כלום למען המועדון".