מכבי תל אביב עשתה הערב (חמישי) צעד משמעותי אל עבר עונה שנייה ברציפות בליגה האירופית. הצהובים נראו מצוין על הדשא הרטוב בסרביה, ובמשחק ה-200 שלהם באירופה, גברו 1:3 על דינמו קייב מצמד שערים של דור פרץ ושער נוסף של שגיב יחזקאל, שבישל לקפטן את הראשון וסחט כרטיס אדום מהיריבה האוקראינית. האלופה הייתה יכולה לנצח בתוצאה גבוהה יותר, אבל בהחלט יכולה להיות מרוצה מההופעה שלה לקראת הגומלין בפולין בשבוע הבא.
אם תעפיל לשלב הליגה, מכבי תל אביב תבטיח לעצמה מענק כניסה בסך 4.31 מיליון יורו. לכך היא תוכל להוסיף בשמונת המשחקים לאחר מכן 450 אלף יורו על ניצחון ו-150 אלף יורו על תיקו.
ז'ארקו לאזטיץ' אמר לאחר שריקת הסיום: "הגשם עשה טוב לכדורגל. הופעה טובה שלנו, אבל התוצאה לא מספיק טובה. עלינו לשכוח את המשחק הזה כמה שיותר מהר, זו רק המחצית הראשונה. נצטרך להיות זהירים מאוד מול הקבוצה הזו בגומלין. הופעה ממש טובה שלנו, יצרנו הרבה מצבים והראינו גם שיפור מול יריבה בנחיתות מספרית - דבר שהתקשינו בו בעונה שעברה. כבשנו שני שערים נהדרים והיו הרבה דברים חיוביים, אבל עכשיו צריך לשכוח מזה ולהתרכז בשבוע הבא. דור פרץ? זה דור, הוא עשה בדיוק את מה שהוא יודע".
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
הקפטן דור פרץ סיכם: "הגשם היה טוב לכולנו, תוצאה מצוינת. הקבוצה הייתה מאוד חדה וקומפקטית, אפשר להיות גאים, אבל יש עוד משימה בשבוע הבא. זו מחצית אחת, יש עוד הרבה עבודה להשלים. אני בטוח בשחקנים, נגיע באותו ריכוז. זה עושה לנו טוב".



