החלוץ הקמרוני ז'אן פלורן באטום נרשם היום (חמישי) במדי מ.ס אשדוד אחרי שכבר חתם בקבוצה לפני מספר ימים. באשדוד היו צריכים את כל האישורים להעברה ורישום והם התקבלו הבוקר במועדון, כך שהרישום של חלוץ נבחרת קמרון הושלם. הוא יערוך את הופעת הבכורה שלו במדי אשדוד בשבת במשחק החוץ מול הפועל ירושלים.
אשדוד הייתה זקוקה לפינוי של שחקן זר מסגל הקבוצה מכיוון שהיו לה גם כך שמונה זרים. מי שפינה את מקומו לטובת באטום הוא החלוץ אבנעזר ממאטה שעבר להפועל כפר שלם בהשאלה. ממאטה חתם הבוקר בשורות הקבוצה מהליגה הלאומית ויערוך הערב את אימון הבכורה שלו בקבוצה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
ממאטה לא רצה לרדת לליגה הלאומית - הוא רצה להמשיך לשחק בליגת העל או לעבור לחו"ל, אבל כאשר שמע שאלי לוי מאמן את הקבוצה ורוצה אותו אצלו, הוא הסכים לעבור כדי לשחק אצל המאמן שאימן אותו בעונה שעברה באשדוד.


