אופיר חיים זכה לאמן את דור תורג'מן עוד בנבחרת הנוער של ישראל, ובתוכנית הספורט של 103FM התייחס מאמן הנוער למעבר של החלוץ הישראלי לניו אינגלנד רבולושן מליגת ה-MLS האמריקאית.
"ידעתי שהשחקנים האלה ישחקו בחו"ל. האמנתי שנעשה יחד משהו גדול, זה משנה קריירה ועתיד, ולשמחתי זה קרה", אמר מאמן נבחרת הנוער. "דור היה תמיד כישרון גדול, עוד הרבה לפני שהגיע לנבחרת הנוער. יש לו דברים מיוחדים מאוד. לדור יש דברים לא פחות חשובים ומעניינים מהגדולים באירופה. הוא גולר מדהים, עדיין חסר לו קצת דברים, אבל מבחינת פוטנציאל וכישרון לא היה לי ספק שהוא יעשה את זה בגדול".
האזינו לדברים המלאים של אופיר חיים על דור תורג'מן
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
על המעבר של שחקנים לארצות הברית: "המעבר הוא מצוין והם ירוויחו יותר כסף, אבל מבחינה מקצועית ההתמודדות ברמה של הליגה הבלגית, הספרדית או ההולנדית - הכדורגל יותר טקטי, ואנשים מסתכלים על זה. החיים בארצות הברית נוחים, יש כסף והליגה מדהימה, אבל מבחינת התקדמות אישית אני מקווה מאוד שאני טועה".


