לאחר שפורסם כבר אתמול כי מכבי תל אביב שוב מעוניינת ביאניס חאג'י, שחקן נבחרת רומניה ובנו של גאורגי האגדי, הערב (רביעי) דווח במולדתו של השחקן כי הוא למעשה כבר סגר בשורות האלופה הישראלית, אך נראה כי הדיווח אינו מתיישר עם סביבתו של השחקן שמודה: לא נסגר שום דבר עם מכבי תל אביב.
על פי הדיווח מרומניה, חאג'י סיכם במכבי תל אביב כבר בשלישי לאחר שהקבוצה "התעקשה מאוד והציגה בפניו פרויקט אטרקטיבי". הצהובים בינתיים עדיין לא מאשרים את הדיווח בטענה כי "הוא עדיין מועמד משמעותי". עוד נכתב בדיווח כי חאג'י היה מבוקש גם בראפיד וינה, אך בסופו של דבר בחר במכבי תל אביב "שם יקבל 750 אלף יורו לעונה".
כעת, בסביבת השחקן טוענים כי הדיווחים ברומניה אינם נכונים, וזה מתיישר עם עמדת מכבי תל אביב שהשחקן לא סגר אצלה. ההערכה היא שחג'י ינסה למצוא קבוצה גדולה יותר בליגה איכותית יותר מישראל ובשכר גבוהה יותר ממה שבמכבי תל אביב מקצים.
בשלב זה הדיווחים אינם נכונים, ואין בהם שום דבר. בסביבתו של חאג'י מצפים לראות סכומים גבוהים יותר, וילכו על אופציית מכבי תל אביב רק אם לא יצליחו לסגור בקבוצות אחרות.
חאג'י (26) הוא בנו של מלך שערי נבחרת רומניה בכל הזמנים ואחד הקשרים ההתקפיים הגדולים בשנות ה-90, גאורגה חאג'י. יאניס גדל במחלקות הנוער של סטיאווה בוקרשט ופארול קונסטנצה, ובהמשך שיחק גם בויטורול, פיורנטינה, גנק ולאחרונה בריינג'רס הסקוטית.