וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המתיחות בשיאה: ניוקאסל "מאוכזבת" מאיסק ומבהירה - הוא לא יימכר

המגפאייז פרסמו תגובה נחרצת לפוסט של הכוכב השובת: "התנאים למכירה לא התקיימו, ולא יתקיימו בקרוב. נקבל אותו כשיחליט לחזור"

תיקתקנו, 19.8/ספורט1

דרמה בממלכה: ניוקאסל הודיעה הלילה (בין שלישי לרביעי) באופן רשמי כי אלכסנדר איסק לא ישוחרר בקיץ הקרוב, וזאת על רקע סערת הפוסט שהעלה השחקן ברשתות החברתיות - מהלך שהוביל למתיחות משמעותית בין הצדדים.

החלוץ השבדי בן ה-25, שמקושר כבר תקופה עם מעבר לליברפול, הביע חוסר רצון להישאר בקבוצה ואף שובת מהאימונים. דיווח קודם ב"דיילי מייל" טען כי ניוקאסל הייתה פתוחה לאפשרות של מכירתו, אך רק אם תצליח להחתים חלוץ מוביל אחר.

כעת, לאור הכישלון לצרף מחליף מתאים והתגובה החריפה לפוסט של איסק, ניוקאסל הבהירה את עמדתה: הכוכב לא יימכר הקיץ.

בלאגן. איסק/רויטרס

בהודעה הרשמית נכתב: "אנחנו מאוכזבים מהפוסט שפרסם אלכסנדר איסק. הוא נמצא תחת חוזה, ולא ניתנה כל התחייבות מצד המועדון לשחרורו בקיץ הנוכחי. אנו שואפים לשמור על שחקני המפתח שלנו, אך כמובן שגם מקשיבים לעמדותיהם ורצונותיהם".

עוד הוסיפו: "הבהרנו לאיסק ולנציגיו כי טובת המועדון והאוהדים עומדת בראש סדר העדיפויות שלנו. התנאים למכירה לא התקיימו - ואיננו סבורים שהם יתקיימו בתקופה הקרובה. ניוקאסל הוא מועדון עם מסורת וערכים, ואיסק הוא חלק מהמשפחה. הוא יתקבל בברכה ברגע שיחליט לשוב ולהצטרף לקבוצה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully