נשיא וולפסברגר כבר הצהיר בריש גלי בתקשורת האוסטרית ש"נותרו פרטים קטנים בלבד" לקראת החזרה של שון וייסמן - אבל עדיין לא בטוח שהמהלך ייצא לפועל. לפי התקשורת הספרדית, הקבוצה האוסטרית במדיה פרץ וייסמן לתודעה, מוכנה לשלם לגרנאדה כחצי מיליון יורו תמורתו. מדובר בסכום בו אמור היה וייסמן לעבור לפורטונה דיסלדורף לפני סאגת ביטול החוזה.
כך או אחרת, בספרד מסבירים שבוולפסברגר רתמו את העגלה לפני הסוסים. לפי כתב האתר "IDEAL" בספרד, רפאל לאמלס, "יש עדכון חשוב: המו"מ למכירת וייסמן לוולפסברגר אמנם מתקדם, אבל זה עדיין לא סגור. בנוסף, מכבי תל אביב היא עדיין אופציה מבחינת וייסמן".
אחד הגורמים המעכבים את העסקה, זו העובדה שוולפסברגר צריכה למכור את אחד משחקני ההתקפה שלה על מנת לממן את עסקת וייסמן, שנחשבת ליקרה בסטנדרטים שלה. מנגד, מכבי תל אביב מחפשת חיזוק להתקפה לאור מכירתו הצפויה של דור תורג'מן, לצד עזיבתו של ווסלי פטאצ'י.
בין אוסטריה לישראל: "מכבי תל אביב עדיין אופציה עבור וייסמן"
20.8.2025 / 6:45