שון וייסמן צפוי לעזוב בקרוב את גרנאדה והוא ישוב לוולפסברגר, כך אישר הערב (שלישי) נשיא המועדון האוסטרי.
בריאיון שהעניק, דיטמר ריגלר אישר כי הצדדים קרובים להסכם ואמר: "כמעט הגענו לקו הסיום, רק פרטים קטנים נותרו לסגירה". עם זאת, הוא גם טען כי המהלך תלוי בכך שוולפסברגר תשחרר שחקן התקפה אחר מהסגל.
עוד דווח כי המעבר לא צפוי להתבצע בתנאים כלכליים מיטביים עבור גרנאדה, שכזכור כבר סיכמה עם פורטונה דיסלדורף הגרמנית על מכירתו תמורת כחצי מיליון יורו מוקדם יותר החודש בעסקה שנפלה, אך עצם שחרורו של וייסמן יקל משמעותית על תקציב המועדון בשל שכרו הגבוה של הישראלי והעובדה שהוא לא בתוכניות המקצועיות לעונה, חרף העובדה ששיחק השבוע בליגה.
כידוע, וייסמן בן ה-29 רשם את עונת השיא שלו בוולפסברגר, במדיה כבש כמעט שער למשחק בעונת 2019/20 - במהלכה כבש 37 שערים, מה שסלל את דרכו לריאל ויאדוליד. בהמשך עבר לגראנדה במסגרת עסקה שכללה חובת רכישה בגובה של ארבעה מיליון יורו במקרה של עלייה לליגה הבכירה - דבר שאכן קרה, אך בעונה שלאחר מכן ירדה גרנאדה שוב לליגת המשנה.