בין אם נמניה סטואיץ' אכן יעזוב בקרוב את מכבי תל אביב ובין אם לא, יתכן שבקרוב מאוד הוא ישחק על במה גדולה, שתעניק לו לא מעט חשיפה. בלם מכבי תל אביב זומן לסגל הרחב של מאמן נבחרת סרביה, דראגן סטויקוביץ', לקראת צמד המשחקים מול לטביה ואנגליה במוקדמות מונדיאל 2026.
סטואיץ' שזומן גם להתכנסות הקודמת של סרביה, יקווה לקבל דקות במשחק הביתי מול סגנית אלופת אירופה שייערך ב-9 בספטמבר בבלגרד, אחרי שביורו 2024 ישב 90 דקות על הספסל מול אותה אנגליה. שלושה ימים לפני המשחק מול אנגליה, תתארח סרביה אצל לטביה בריגה.
רגיל (7) 200
18:30

הפועל פתח תקווה

הפועל קרית שמונה
הפועל פ"ת יצאה במחזור הקודם מבלומפילד עם תחושת החמצה גדולה. קריית שמונה השיגה נקודה דרמטית מול הפועל ת"א, אבל פוגשת במשחק חוץ יריבה שתבוא מאוד נחושה להשיג סוף סוף ניצחון. להערכתנו, פתח תקווה תנצח.
רגיל (7) 235
19:30

ר.ב לייפציג

באייר לברקוזן
משחק צמרת בין שתי קבוצות שדוגלות בכדורגל התקפי ומהיר. לברקוזן נראית מעט יותר מאוזנת, אך הביתיות של לייפציג הופכת את המשחק הזה לכזה שיכול ללכת לכל כיוון
רגיל (7) 258
19:30

טוטנהאם

ליברפול
המשחק המרכזי של המחזור. ליברפול מגיעה כפייבוריטית בזכות כושר התקפי עדיף, בעוד טוטנהאם תנסה לנצל את הביתיות והמהירות של שחקני האגף כדי להפתיע במתפרצות.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
מהסגל נעדרים קשר מכבי תל אביב כריסטיאן בליץ' וחלוץ מכבי חיפה ג'ורג'ה יובאנוביץ', שממילא לא נכללו בסגל בזימונים האחרונים. היעדרות בולטת נוספת מהסגל, היא של שוער מכבי תל אביב לשעבר פרדראג ראיקוביץ', שאיבד את מקומו כשוער הבכיר של הנבחרת וכעת איבד גם את המקום בסגל הרחב.


