וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

14 פצועי מלחמת "חרבות ברזל" יטוסו לעודד את הנבחרת ביורובאסקט

איגוד הכדורסל הוביל יוזמה בבית עם בית הלוחם בירושלים, בזכותה 14 נכי צה"ל יזכו לעודד את נבחרת ישראל באליפות אירופה בפולין. עמוס פרישמן: "החיילים הגיבורים הקריבו מעצמם למען המדינה, המעט שאנחנו יכולים לעשות זה לשמח אותם"

תיקתקנו, 18.8/ספורט1

14 נכי צה"ל יעודדו מקרוב את נבחרת ישראל ביורובאסקט בפולין. איגוד הכדורסל, בשיתוף עם בית ההשקעות IBI, חברת הכרטיסים "לאן", חברת ישראל קנדה וארגון נכי צה"ל, יזמו ומימנו את הגעתם של 14 פצועי מלחמת "חרבות ברזל" לאליפות אירופה בפולין. במסגרת היוזמה, הפצועים - כולם שחקני כדורסל בבית הלוחם ירושלים - יטוסו לפולין, ילוו את הנבחרת במשחקים הרשמיים, ויגיעו לכל משחקי נבחרת ישראל באליפות.

איגוד הכדורסל הוביל את היוזמה יחד עם יוני חי מנהל אגף הספורט בבית הלוחם ירושלים, כדורסלן עבר וראש המשלחת לפולין - אשר יחד עם מנכ"ל הארגון יוסי מתיתיהו יצרו שיתוף פעולה מיוחד עם האיגוד.

היוזמה מצטרפת לאירוע משותף שקיימה נבחרת ישראל עם נכי צה"ל, במסגרתו התנסו השחקנים בכדורסל על כסאות גלגלים ופגשו פצועי מלחמה.

יוזמה מבורכת של איגוד הכדורסל ושותפיה/אתר רשמי, איגוד הכדורסל

עמוס פרישמן, יו"ר איגוד הכדורסל: "החיילים הגיבורים שלנו הקריבו מעצמם למען המדינה, והמעט שאנחנו יכולים לעשות הוא לשמח אותם ולאפשר להם להצטרף ולצפות במשחקי הנבחרת במהלך אליפות אירופה. זה כבוד גדול עבור איגוד הכדורסל ואני בטוח שהם יתנו השראה לשחקני הנבחרת. אני מבקש להודות לכל הגופים שנרתמו למהלך שיזמנו".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully