הפועל באר שבע תארח מחר (שבת, 20:30, ספורט4) את הפועל תל אביב במסגרת גביע הטוטו. עוד קודם לכן, ייערך טקס הוקרה לאגדת המועדון ומאמן הפועל תל אביב אליניב ברדה, כמו גם למנכ"ל המועדון בעבר, עו"ד גיא פרימור, ולאנשי צוות נוספים שעבדו בעבר במועדון.
"התחושות כיפיות, ציפייה גדולה לעונה חדשה. זה אמנם גביע הטוטו, אבל זה עוד תואר שאנחנו מאוד רוצים לקחת, ואנחנו מתרגשים", אמר המאמן רן קוז'וך. "הפועל תל אביב קבוצה מצוינת, גם כשנפגשנו איתם בשנה שעברה הם הקשו עלינו מאוד, והיום הם הרבה יותר טובים. אנחנו מתייחסים בשיא הרצינות למשחק הזה, לא יהיה קל, נצטרך לבוא ממוקדים. יש לנו כמה שחקנים שנמצאים בספק, נראה אחרי האימון מה מצבם. אנחנו לא רוצים לסכן שחקנים יותר מדי, כדי לבוא לליגה מוכנים, אבל מי שיפתח יצטרך להביא אותנו לניצחון".
ניב אליאסי הוסיף: "התגעגענו, שמחים תמיד לחזור לבית שלנו, לקהל שלנו, אנחנו צמאים לזה. שיחקנו באירופה וזה היה חסר לנו מאוד. לעלות לטרנר כשהוא מפוצץ זו הרגשה מדהימה, אצטדיון הכי מדהים שיש, אפשר לעשות דברים מדהימים עם הקהל הזה. ניתן את ה-100 אחוז ובעזרת השם ננצח".