וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יחמיץ גם את מחזור הפתיחה? מצבו של אליאל פרץ

14.8.2025 / 20:41

קשר הפועל באר שבע ייעדר מחצי גמר גביע הטוטו מול הפועל תל אביב במוצ"ש בגלל פציעה בקרסול, ונמצא בספק גם למשחק הליגה הראשון מול מכבי נתניה

תקציר: הפועל באר שבע - א.א.ק אתונה 0:0/ספורט1

קשר הפועל באר שבע, אליאל פרץ, יחמיץ את חצי גמר גביע הטוטו במוצאי שבת מול הפועל תל אביב והוא בספק למחזור פתיחת העונה בעוד כשבוע מול מכבי נתניה. פרץ סובל מפציעה בקרסול עוד מתחילת הקיץ ולמרות הכאבים הצליח להתאמן ולשחק במשחקים של הקבוצה, גם באירופה וגם בארץ.

מזה מספר ימים שהקשר המצטיין של הקבוצה לא מתאמן. הוא זקוק למנוחה מלאה בתקווה שזה שהוא לא יתאמן יפחית מהכאבים וישפר את מצב הפציעה. רק בהמשך אפשר יהיה לדעת האם זה שהוא מסתפק במנוחה וכדורים, יכול להעביר את הפציעה בקרסול או שהוא יזדקק לטיפול נוסף.

כזכור גם חמודי כנעאן אינו כשיר לפתיחת העונה, אחרי הניתוח שעבר בברכו.

אליאל פרץ/אתר רשמי, הפועל באר שבע

פרץ בן ה-28 כבש שישה שערים ובישל שישה נוספים ב-31 משחקי ליגה בעונה שעברה, והיה אחד השחקנים המובילים של הפועל באר שבע.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully