מרקוס רשפורד עדיין לא נרשם בליגה הספרדית כשחקן חדש של ברצלונה, אך במועדון הקטלאני עובדים במרץ כדי שהרישום שלו יאושר לקראת משחק הבכורה בליגה מול מאיורקה, שיתקיים בשבת הקרובה (19:30) באצטדיון סון מוש.
ראשית, יש להשלים את רישומו של השוער ז'ואן גרסיה, תוך ניצול היעדרותו הארוכה של מארק-אנדרה טר סטגן, אבל הבא בתור הוא החלוץ האנגלי בן ה-27.
ברצלונה ממתינה לאישור מרואה חשבון חיצוני ומהליגה על מכירת מושבי ה-VIP בקאמפ נואו (במתחם ספוטיפיי) בסכום של כ-100 מיליון יורו, כדי לשוב למצב של "1-1" בתקרת הפייר-פליי הפיננסי. בנוסף, ראוי להזכיר כי חברי הדירקטוריון של המועדון אישרו פה אחד ערבות לכיסוי גירעון של 7 מיליון יורו שנוצר על ידי מחלקות אחרות במועדון - מהלך שמטרתו למנוע עיכובים נוספים בנושא הפייר-פליי.
כך, ברצלונה מתקרבת ליכולת לרשום את כל השחקנים שטרם התווספו רשמית לסגל על פי לה ליגה. האם כל הפנים החדשות יהיו זמינות עבור המאמן האנזי פליק כבר במחזור הראשון?