בהפועל פתח תקוה יקיימו הערב (חמישי) אימון נוסף לקראת המשחק מול עירוני טבריה במוצאי השבת, שיהיה התמודדות על מקום 11 בגביע הטוטו, אבל במועדון הרבה יותר מתעניינים במשחק הפתיחה של ליגת העל שמתוכנן להיות מול מכבי תל אביב בשבוע הבא. בקבוצה קראו השבוע בתקשורת את הפרסומים על כך שהמשחק יידחה על פי בקשת האלופה, לה יש זכות לדחות את המחזור הראשון מכיוון שהוא יוצא בין שני משחקי פלייאוף באירופה. 
יחד עם זה, גורמים במועדון טוענים כי לא קיבלו שום דבר רשמי ממנהלת הליגות בכדורגל על דחיית המחזור הראשון והם מתנהלים כרגיל. גורמים בקבוצה אף הביעו תמיהה מכך שתשעה ימים למחזור פתיחת העונה החגיגי מבחינת העולה החדשה אין עדיין הודעה בעניין מכיוון המנהלת.
גורמים במנהלת טענו היום כי למכבי תל אביב יש זמן עד מחר להודיע סופית ורשמית על הבקשה לדחיית המחזור הראשון בליגה. לדברי גורמים במנהלת, מכיוון שמכבי תל אביב עדיין לא יודעת באיזה פלייאוף היא תשחק - זה של הליגה האירופית או זה של הקונפרנס ליג - היא ביקשה להמתין עד יום שישי, למחרת המשחק הערב מול חמרון, כדי להודיע רשמית שהיא מנצלת את זכותה לדחיית מחזור הפתיחה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
עבור הפועל פתח תקוה מדובר כמובן במשחק מאוד מיוחד. גם משחק של חזרה לליגת העל, גם מפגש עם האלופה וגם משחק ביתי באצטדיון שלמה ביטוח שיהיה מלא בוודאות על ידי מחנות האוהדים של שתי הקבוצות. 
כפי שפורסם כאן במהלך השבוע, במכבי תל אביב כבר התקבלה החלטה לדחות את המחזור ולנצל את זכותם לכך כפי שעשו לפני שנה בין צמד המשחקים בפלייאוף של הליגה האירופית מול באצ'קה טופולה. במכבי תל אביב כמובן מקווים לא למעוד הערב בסרביה, לעבור את חמרון ולשחק מול דינמו קייב בשני המשחקים של פלייאוף הליגה האירופית.



