פבריציו רומאנו צייץ אמש (רביעי) שמנור סולומון עשוי לעזוב את טוטנהאם לפני סגירת החלון, מה שרק מגביר את השמועות על חזרה אפשרית ללידס.
אבל לא כולם משוכנעים שמדובר במהלך חכם. הבלוג כריס סמית', המסקר את המועדון באתר "לידס אול אובר", ניסה להבין האם העסקה תהיה כדאית, וטען: "השאלתו הייתה הצלחה ללא ספק, רבים יגידו ששווה להשיבו ללא היסוס, אבל האם הוא יכול להתמודד בפרמיירליג, בסגל שצפוי להיות מהחלשים בליגה? המספרים אומרים שלא".
כאן ניתח סמית' את המספרים שסיפק סולומון בתקופתו בפולהאם ובטוטנהאם, כמו גם את הנתונים שסיפק מול הטופ 6 בצ'מפיונשיפ אשתקד (שני בישולים ו-0 שערים): "אין ספק שהתרומה של סולומון עזרה לנו לזכות באליפות הצ'מפיונשיפ, אבל ההערכה הרווחת היא שלידס צריכה לשדרג משמעותית את החלק ההתקפי כדי לשרוד בפרמיירליג.
"החזרה של סולומון תחזיר את עמדת הכנפיים של לידס לרמה שהייתה עם העלייה - רמה שכבר הוכחה כלא מספיקה בליגה הבכירה. בנוסף, בפרמיירליג כיום נדרשים שחקני כנף עם יכולת ריצה ועוצמה אתלטית למרחקים גדולים - משהו שקשה לראות מסולומון אחרי שתי פציעות הברך, למרות שהוא מצוין במרחבים צפופים. ייתכן שלידס לא תוכל לרכוש אותו במחיר שייצג תמורה הולמת, במיוחד לאחר שתי עונות של בעיות כושר וחוסר יציבות".