אימון הפועל באר שבע פוצץ הערב (רביעי) על ידי מאות אוהדים של הקבוצה שהגיעו לתמוך בשחקנים, במה שהוגדר כאימון הרשמי הראשון לקראת פתיחת ליגת העל. מחזיקת הגביע הייתה הראשונה שחזרה להתאמן הקיץ, מאחר שנכנסה לפעילות כבר בסיבוב הראשון של מוקדמות הליגה האירופית, אבל רק הערב הוגדר האימון כאימון פתיחה רשמי לעונה, ואליו הגיעו כ-500 אוהדים שפרצו לדשא והפשיטו את השחקנים עד לרמה שהיו כאלה שנותרו רק עם תחתונים.
בהפועל באר שבע דווקא צריכים את החיבור הזה מחדש עם הקהל אחרי שבועות ארוכים ששיחקו מחוץ לישראל ולא חוו את טרנר. את הקהל הרגישו כמובן במשחק אלוף האלופים בבלומפילד, אז חגגו השחקנים עם האוהדים את הזכייה והניצחון על מכבי תל אביב, אבל לקראת מוצאי השבת הקרובה בטרנר בחצי גמר גביע הטוטו מול הפועל תל אביב, רצו השחקנים להרגיש את הקהל ולקבל ממנו דחיפה וזה מה שקרה הערב.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו
אחד השחקנים אמר מוקדם יותר: "ביום הכי חם בשנה, אנחנו מקבלים את החום של הקהל וזה מה שאנחנו צריכים. כולם רוצים לשים מאחור את הכישלון באירופה. לא הצלחנו גם העונה להגיע לשלבי ליגה. היה מה שהיה, הפנים קדימה וצריך כבר בשבת להראות שהתגברנו על הכאב של ההדחה מהמפעלים האירופים".


