וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

היריבה ממרוקו לא הופיעה, נילי בלאק עלתה לחצי הגמר

13.8.2025 / 9:25

משחקי העולם: נציגת ישראל בסמבו עלתה לזירה כמתוכנן, אך יריבתה סאנה מנדאר דיווחה על כאבי בטן והוכרז על ניצחון טכני

תיקתקנו, 12.8/ספורט1

משחקי העולם בסין נמשכים והבוקר (רביעי) התרחשה תקרית חריגה, כאשר היריבה ממרוקו של נילי בלאק, המתחרה בסמבו עד 65 ק"ג, לא הופיעה לקרב ולזכותה של הישראלית נפסק ניצחון טכני.

עד כה לא נרשמו במשחקי העולם תקריות חריגות בין המשלחת הישראלית למשלחת המרוקאית, ואתמול אף התקיימו שני קרבות קיקבוקסינג בין נציגים משתי המדינות.

אבל המרוקאית סאנה מנדאר לא עלתה הבוקר לקרב מול בלאק, שהופיעה בזירה בזמן המיועד ועל פי התקנון, השעון פעל עד לסיום ההתמודדות. לאחר מכן הוכרז על ניצחון טכני של 0:2 לטובת בלאק, שעלתה לשלב חצי הגמר.

נילי בלאק/.

אגב, בוועדה המארגנת הסבירו כי מנדאר התלוננה על כאבי בטן ובעיות במערכת העיכול - ולכן לא הופיעה. יחד עם זאת, יש מספיק סיבות לחשוד שמדובר בהחלטה פוליטית.

  • עוד באותו נושא:
  • נילי בלאק

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully