אחרי הופעה לא מרשימה במלטה ובצל השמועות והדיווחים על עתידו של ווסלי פטאצ'י, מכבי תל אביב נערכת למשחק הגומלין מול חמרון מחר (חמישי, 21:00, ספורט2). הצהובים מארחים את המשחק בהונגריה ומגיעים אליו עם יתרון 1:2 מהמפגש הקודם, אותו ניצחו בשיניים למרות יכולת פושרת מאוד. לקראת המשחק, ערכו הצהובים מסיבת עיתונאים.
"אנחנו צריכים לשנות גישה", אמר ז'ארקו לאזטיץ'. "אני לא מרוצה מאיך ששיחקנו במשחק הראשון. נכון שהיו תנאים גרועים מאוד במגרש, אבל אנחנו לא מרוצים. אף אחד מאיתנו לא מרוצה - לא אני ולא השחקנים. כשאין אווירה של כדורגל, כמו שהרגשנו במלטה, זה תמיד פועל לטובת הקבוצה הפחות איכותית. לא הייתה לנו שליטה במשחק ולא אהבתי את זה, אני מצפה לראות דברים אחרים".
לאזטיץ' הוסיף: "הראשון שמאוכזב מהיכולת שלנו, גם מול פאפוס, זה אני. אבל צריך להסתכל גם על תוצאות. ראינו שאי אפשר לזלזל בקבוצה כמו פאפוס. הם שיחקו טוב מאוד נגד דינמו קייב, אבל נגדנו הם נראו פחות טוב ועברו שלב. בלי בלומפילד ובלי קהל, זה הרבה יותר קשה. אף אחד לא יכול להבטיח שננצח בכל משחק, אבל אנחנו כן יכולים להשתפר בכל דבר".
על כריסטיאן בליץ' אמר לאזטיץ': "לבליץ' יש שם טוב מאוד כשחקן, אני לא מביא שחקנים למכבי לבד, ולא רוצה שחקנים רק בגלל שהם מהמדינה שלי. אני חושב שהוא יכול לעזור לקבוצה, הוא שחקן טוב ואני מקווה שהוא יראה את זה במכבי תל אביב".
אם תעבור את חמרון, תפגוש מכבי תל אביב את דינמו קייב בשלב הפלייאוף של הליגה האירופית, ובכל מקרה תבטיח שלב בתים אירופי. קייב נוצחה אמש 2:0 על ידי פאפוס ובסיכום שני המשחקים הובסה 3:0.