עירוני טבריה הודיעה הערב (שני) על צירופו של הבלם בן ה-20 נהוראי חן, ששיחק בעונה החולפת בקבוצת הנוער של בני יהודה ולקראת סיום העונה גם זכה לערוך הופעה בודדת בליגה הלאומית - כשנה אחרי שעלה מהספסל בתוספת הזמן להופעת בכורה בקבוצת הבוגרים. חן חתם לשלוש השנים הבאות.
חן גדל במחלקת הנוער של הפועל חדרה ושיחק בכל המחלקות הצעירות, עד שבעונת 2020/21 הצטרף לקבוצת נערים ב' של הפועל תל אביב. הוא לבש את המדים האדומים גם בנערים א', אך בעונת 2022/23 עבר למ.ס. אשדוד ולאחר מכן לבני יהודה, במדיה שיחק בשנתיים האחרונות.
רגיל (5) 73
19:45

ניס

בראגה
המארחת מצרפת בתקופה נוראית עם שבעה הפסדים רצופים והרבה כותרות שליליות סביב הקבוצה. בראגה בתקופה נהדרת ויודעת שהיא חייבת לחזור ממשחק החוץ הזה עם 3 נקודות
יתרון (5) 174
21:30

אולימפיה מילאנו
(1.5+)

פנאתינאיקוס
מילאנו בתקופה לא טובה, היא ניצחה 2 מ-6 האחרונים שלה והיא עדיין לא בריאה לחלוטין. פאו ניצחה 8 מ-9 האחרונים שלה, היא מנוסה ואיכותית, ואמורה לנצח פה מעל לליין
עירוני טבריה עוברת הקיץ מתיחת פנים משמעותית. עד כה הצטרפו רוג'ריו סנטוס, ירין סוויסה, דניאל גולאני, גיא חדידה, איתמר שבירו, עידן דהן, עידו שרון, מוחמד אוסמן, ניב גוטליב, רון אונגר, עילאי אלמקייס וסמביניה.


