עידן ברנס התבשר השבוע על ידי הוועדה למעמד השחקן שהוא יוכל לחתום בכל מועדון שיחפוץ בשירותיו עבור 220 אלף שקל, אחרי שסיים את חוזהו במכבי נתניה. הערב (שני), כפי שפרסמנו אתמול בוואלה, השלים החלוץ הצעיר את מעברו להפועל תל אביב.
ברנס, שצפוי לצאת העונה בהשאלה, אמר לאחר החתימה: "אני מאושר להצטרף למועדון ענק כמו הפועל תל אביב. מצפה מעצמי להתפתח עם המועדון, להגיע להישגים ולשמח את האוהדים המדהימים שלנו. יאללה הפועל".
יתרון (2) 131
18:35

מכבי רמת גן

עירוני נס ציונה
(2+)
רמת גן בכושר גרוע אחרי חמישה הפסדים ברציפות בעוד נס ציונה אחרי שלושה ניצחונות רצופים. במומנטום הנוכחי, היתרון לנס ציונה לא ממש ברור.
רגיל (2) 142
19:00

אודינזה

גנואה
נואה ניצחה את אודינזה בבית בעונה שעברה ולמעשה השלימה ניצחון שלישי ברציפות עליה. לאודינזה ניצחון בודד בתשעת הקודמים בין הקבוצות.
רגיל (2) 198
19:45

מ.ס אשדוד

עירוני טבריה
ההתקפה של אשדוד מוכיחה את עצמה משבוע לשבוע ונמצאת בכושר נהדר, אלא שזה לא מתורגם למספיק נקודות. טבריה קבוצה פחות טובה מאשדוד ובוודאי בחוץ תתקשה אפילו יותר. משחק שאשדוד חייבת לקחת בבית - והיא תעשה זאת
רגיל (2) 227
20:00

בית"ר ירושלים

הפועל ירושלים
אם יש קבוצה שיכולה "לעצבן" את בית"ר ירושלים בכושר הנוכחי שלה זו יריבתה העירונית, שבארבעת משחקי הדרבי האחרונים בין הקבוצות בליגה היא לא הפסידה מול בית"ר. המארחת פה בכושר אדיר ובכושר התקפי עוד יותר משכנע, אבל הפועל ירושלים תקשה עליה בכל צורה. תיקו
יתרון (2) 260
20:55

הפועל חולון

הפועל גליל עליון
(8+)
חולון הפסידה 4 מ-5 האחרונים שלה, אך ההפסדים היו לקבוצות איכותיות מאוד. גליל היא מהחלשות בליגה, היא הפסידה 5 מ-6 האחרונים שלה וחולון מקבלת משחק בהזמנה כדי לחזור לתלם
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 115
19:45

באיירן מינכן

ספורטינג ליסבון
ההתקפה של באיירן פשוט טובה מדי ובאופן כללי באיירן אחת הקבוצות היותר מרשימות ביבשת כולה. גם לאורחת יש התקפה שמסוגלת למצוא כאן את הרשת, וניתן לצפות לארבעה שערים לפחות במפגש הזה
ברנס בן ה-21 חתם לשלוש שנים בהפועל תל אביב. הוא גדל במחלקות הנוער של מכבי חיפה ובית"ר טוברוק. בתחילת עונת 22/23 עבר לקבוצת הנוער של מכבי נתניה, ובמשך שנתיים כבש 26 שערים בכל המסגרות. בתחילת העונה החולפת עלה לקבוצה הבוגרת של הנתנייתים, ובחצי עונה ערך 14 הופעות בהן כבש שלושה שערים. בחצי העונה שלאחר מכן הושאל להפועל עכו מהליגה הלאומית, במדיה ערך 18 הופעות ליגה וכבש שמונה שערים.


