וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"נראה מי עוד יגיע": ואן דייק רומז על רכש נוסף לליברפול?

קפטן אלופת הפרמיירליג הודה לאחר ההפסד במגן הקהילה כי "יש מקום לעוד שחקן התקפה", לצד הדיווחים על איסק. סלוט אופטימי, והנתון שלטובת האדומים

תקציר מגן הקהילה: קריסטל פאלאס - ליברפול 2:3 בפנדלים (2:2 ב-90 דקות)/ספורט1

ליברפול הפסידה אתמול (ראשון) במשחק על התואר הראשון של העונה כשנכנעה בדו-קרב פנדלים לקריסטל פאלאס במגן הקהילה, זאת לאחר 2:2 בתום 90 דקות.

אלופת הפרמיירליג יכולה לצאת חצי-מעודדת אחרי ששני שחקני הרכש, הוגו אקיטיקה וג'רמי פרימפונג כבשו שערי בכורה, וגם מההופעה הנהדרת של פלוריאן וירץ שבישל לחלוץ הצרפתי, אבל הבעיות בחלק ההגנתי הורגשו בצורה ניכרת, ונראה כי האדומים יצטרכו להמשיך בחלון ההעברות הראוותני שלהם ולחזק אפילו יותר את הסגל.

"יש לנו המון ניסיון כקבוצה בניצחונות והפסדים, עכשיו צריך לראות איך זה ישפיע עלינו. נצטרך להשתפר כדי להגן על תואר האליפות, כי זאת משימה קשה", סיפר וירג'יל ואן דייק, וגם רמז לגבי רכש נוסף אפשרי, אולי בדמותו של אלכסנדר איסק. "איבדנו את דרווין נונייס לערב הסעודית, את לואיס דיאס לבאיירן מינכן. אני חושב שיש מקום לעוד שחקן התקפה שיחזק אותנו. נראה מה חלון ההעברות הזה עוד יביא לנו".

יודע שליברפול זקוקה לעוד. ואן דייק/GettyImages

ארנה סלוט התייחס בעיקר למסקנות העיקריות מהמשחק וללחץ שיש על קבוצתו העונה: "בגלל שאנחנו ליברפול - תמיד יש לחץ. גם אם נביא עוד שחקנים וגם אם לא, ללבוש את החולצה הזאת מביא תמיד לחץ. אנחנו צריכים כמו בעונה שעברה להתרכז הגנתית בשערים נקיים, זה מפתח חשוב".

sheen-shitof

עוד בוואלה

המהפכה של וואלה Fiber שתחסוך לכם בעלויות הטלוויזיה והאינטרנט

בשיתוף וואלה פייבר

משימה אחת בראש. ארנה סלוט/GettyImages

ליברפול יכולה להתעודד מכך שאף אלופה מאז מנצ'סטר סיטי ב-2019 לא זכתה במגן הקהילה, והיא גם האחרונה שזכתה ובסיום העונה גם הצליחה לזכות בתואר האליפות גם כן - ב-2018.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully