איל ברקוביץ' התייחס אמש (ראשון) בתכנית הספורט של רדיו 103FM למעבר האפשרי של דור תורג'מן ל-MLS, ואמר בין היתר: "אני לא אוהב את כל המעברים האלה לאמריקה. הכדורגל הטוב, המקצועני, עם הרייטינג - זה באירופה. ילד בן 21 כמו תורג'מן, אני הייתי מעדיף לראות אותו באייאקס, בליגת פיתוח באירופה. אם זה היה הילד שלי, הייתי ממליץ לו ללכת לאוסטריה, הולנד, פורטוגל, ולא לאמריקה - למרות הכסף הגדול. אם הוא נותן שנה אחת טובה באירופה, הוא הולך לבונדסליגה או ספרד ומרוויח שם מיליונים".
כוכב העבר הוסיף והסביר: "ה-MLS לא מעניינת אף אחד. זה כמו נטע לביא, מאז שהוא הלך ליפן אף אחד לא יודע איפה הוא. ראיתי את מסי עושה להם בית ספר בארה"ב בגיל 38. מול פריז סן ז'רמן, הם כמעט קיבלו 10:0. תוציאו משם את מסי, אף אחד לא יודע שיש שם כדורגל".
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
ברקוביץ' החמיא לדניאל דאפה על תחילת דרכו בהפועל תל אביב: "הוא פתח את העונה מטורף. לפי הגולים, התנועה, הוא 9 קלאסי. הגול שהוא הבקיע מול אשדוד זה של חלוץ אמיתי. זה ילד מאוד מוכשר, 2 מיליון יורו ששילמו עליו - זה יכול להיות מציאה. הוא החלוץ הבכיר, אבל עדיין צריך להביא עוד אחד".
על בלם בית"ר ירושלים בריאן קרבאלי אמר: "בשביל 200 אלף דולר להפסיד עונה? אם הם חושבים שהוא לא מספיק טוב, וכרגע הוא גרוע, אז שלח אותו הביתה. אז הלכו 200 אלף דולר, זה תקציב של 40 מיליון. אני עושה חישוב כלכלי ומקצועי. אז תפסיד 200-300 אלף דולר".


