וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ג'ק גריליש סיכם לעונה באברטון, רודריגו יעבור לסיטי?

עודכן לאחרונה: 11.8.2025 / 18:40

הקשר יקווה לצאת לדרך חדשה לקראת המונדיאל אחרי המפלה תחת פפ, שרוצה להחליפו בשחקן ריאל מדריד. צ'לסי תפנה ללברקוזן לגבי הינקאפייה, רספאדורי חתם באתלטיקו, קומאן בדרך לאל נאסר

תיקתקנו, 10.8/ספורט1

העברות רשמיות

אתלטיקו מדריד רכשה את החלוץ ג'אקומו רספאדורי מנאפולי. האיטלקי בן ה-25 נמכר עבור כ-26 מיליון יורו וחתם עד 2030.

דיווחים ושמועות

אברטון תחתים את ג'ק גריליש בהשאלה ממנצ'סטר סיטי לעונה אחת. קשרה של נבחרת אנגליה יעבור היום בדיקות רפואיות וישלים את המעבר ל"טופיז" בתוך 24 שעות. הקשר בן ה־29 מוערך מאוד על ידי מאמן אברטון, דייוויד מויס, ונואש לקבל יותר דקות משחק כשהוא מנסה להשתלב בתוכניות של מאמן אנגליה תומאס טוכל לקראת המונדיאל. הקשר, שנרכש על ידי סיטי בסכום שיא של 100 מיליון ליש"ט, איבד את מקומו בהרכב ונדחק לסוף הרוטציה. הוא אחד מהשחקנים עם השכר הגבוה ביותר בסיטי, 300 אלף ליש"ט לשבוע.

טוטנהאם החלה בשיחות על מהלך להחתמת סאביניו, אך מנצ'סטר סיטי אינה נלהבת לאשר את עזיבת הקיצוני הברזילאי. בסיטי לא רוצים לאבד את סאביניו, ולפי המקורות, אם בן ה־21 ירצה לעזוב, הוא יצטרך ללחוץ כדי שהמהלך יתממש. גווארדיולה בדרך כלל אינו עומד בדרכם של שחקנים שמביעים רצון לעבור, ולפי הדיווח, אם סאביניו יודיע למועדון שהוא רוצה להצטרף לספרס, סיטי תדרוש עליו סכום העולה על 50 מיליון ליש"ט.

במקביל, דווח כי מנצ'סטר סיטי תנסה לצרף את רודריגו, אם סאביניו יימכר. הקיצוני, שלא רוצה להמשיך בריאל מדריד, צפוי לעלות כ-100 מיליון יורו, אולם גווארדיולה הבהיר כי הוא מעוניין ברכישתו.

יו"ר קריסטל פאלאס, סטיב פאריש, אמר שהמועדון עלול להיאלץ לשקול מכירת הקפטן, מארק גהי, הקיץ. החוזה של גהי מסתיים בסוף העונה, וליברפול נחשבת למועמדת המובילה להחתמת הבלם האנגלי בן ה־25. כשנשאל אם ישקול ברצינות הצעות מפתות עבור הקפטן בשלושת השבועות הקרובים, אמר: "כן, נצטרך. לשחרר שחקנים ברמה הזאת בחינם זו בעיה, אין ספק בזה, לצערנו".

sheen-shitof

עוד בוואלה

רוצים להנות מאינטרנט מהיר וחבילת טלווזיה בזול? זה אפשרי!

בשיתוף וואלה פייבר

ישקם את הקריירה והתדמית? גריליש/GettyImages
  • אחרי איניגו מרטינס: קינגסלי קומאן יחתום באל נאסר. שחקן הכנף הצרפתי יעבור מבאיירן מינכן לקבוצה הסעודית של כריסטיאנו רונאלדו תמורת כ-25 מיליון יורו.
  • ב"טלגרף" טוענים כי ניקולאס ג'קסון הודיע לצ'לסי שהיעד המועדף עליו הוא ניוקאסל. החלוץ הסנגלי יעזוב כך או כך את הבלוז, שדורשים עליו כ-60 מיליון יורו.
  • לאחר שהיה סגור כבר באודינזה: אקסל ויטסל סירב לעבור לליגה האיטלקית, והבלגי יצטרף בסופו של דבר לג'ירונה בחוזה לשנתיים.
  • דיווח מעניין ב"גרדיאן": כחלק מעסקת צ'אבי סימונס לצ'לסי, ר.ב. לייפציג עשויה לקבל בחזרה את כריסטופר אנקונקו שמשווע לעזוב את הלונדונים.
  • עוד בצ'לסי: לאחר הקרע בצולבת של ליוואי קולוויל, הבלוז ינסו לצרף בלם נוסף לפני סגירת חלון ההעברות. ב"מירור" טוענים כי מחזיקת גביע העולם למועדונים תפנה לבאייר לברקוזן במטרה להחתים את פיירו הינקאפי.
  • מפציעה אחת לאחרת - גם במקרה של טוטנהאם היא תנסה למצוא מחליף לג'יימס מדיסון שקרע גם הוא את הרצועה הצלובת, והיא סימנה את ג'יימס מקאטי הצעיר של מנצ'סטר סיטי. התרנגולים עשויים להגיש על הקשר האנגלי 40 מיליון ליש"ט.
  • ארסנל מתחילה לאבד את הסבלנות לגבי הסטטוס של אברצ'י אזה וקריסטל פאלאס, ולפי דיווחים באנגליה היא שוקלת להגיש לאטאלנטה הצעה על אדמולה לוקמן. במקביל, טוענים כי החלוץ הניגרי עדיין מתעקש לעבור לאינטר.
מסיטי לטוטנהאם? ג'יימס מקאטי/רויטרס
  • הארי ווינקס בדרך לחתום אצל ולנסיה. הקשר האנגלי של לסטר סיטי מבוקש גם בפיורנטינה וברנטפורד, אך לפי ה"דיילי טלגרף", ווינקס קרוב מאוד לעטלפים.
  • לאחר שהיה מחוץ לסגל ליברפול במגן הקהילה, נראה כי קוסטאס צימיקאס בדרך החוצה מהאדומים. ארנה סלוט סיפר כי היווני במו"מ עם מספר מועדונים בפרמיירליג.
  • יובנטוס סיכמה עם קשר ברייטון מאט אוריילי, אבל כעת תצטרך להגיע לסיכום עם השחפים שרק רכשו אותו בשנה שעברה מצ'לסי תמורת 29.5 מיליון יורו.
  • לוקה וושקוביץ' בן ה-18, הבלם שטוטנהאם רכשה הקיץ מהיידוק ספליט תמורת 11 מיליון יורו, צפוי לצאת להמבורג לעונת השאלה, שם אמור לשתף פעולה עם דניאל פרץ אם וכאשר המעבר ייצא לפועל.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully