אוסקר גלוך ערך היום (ראשון) את טבילת האש הראשונה שלו בכדורגל ההולנדי, כשמשחק הבכורה במדי אייאקס הסתיים בניצחון ביתי 0:2 על טלסטאר. הרכש הישראלי הנוצץ נכנס כחלק מחילוף משולש בדקה ה-63 ו"הראה קצת ניצוצות", לדברי התקשורת ההולנדית. כובש הצמד ואוט וחהורסט הכין לגלוך מצב לקראת הסיום, אבל הבעיטה של הישראלי נבלמה והוא לא הצליח למצוא את הרשת בהופעת הבכורה.
הכוכב הישראלי הצעיר נשאל מיד לאחר הבכורה שלו כיצד הוא מרגיש וענה: "זה היה נחמד! שמח על הניצחון ומקווה שנוכל להמשיך ככה".
טלסטאר, לה היה זה משחק חזרה מרגש לליגה הבכירה אחרי 47 שנה, כמעט הפתיעה במחצית הראשונה והציגה הופעה מכובדת מאוד באמסטרדם. מאמנה אנתוני קוריאה התבדח: "ברור שאנחנו עדיין מחפשים שחקנים, החלון שלנו לא ממש מוצלח עד כה. פספסנו את גלוך במעט, כמעט החתמנו אותו. הוא הלך לאייאקס".