מכבי תל אביב הגבירה בסוף השבוע את ההכנות למשחק הגומלין מול חמרון ממלטה במסגרת סיבוב המוקדמות השלישי של הליגה האירופית, והמאמן ז'ארקו לאזטיץ' עבד עם השחקנים על כל הבעיות שהיו במשחק הראשון במלטה ביום שלישי.
הסרבי מדרבן את השחקנים על מנת לקבל מהם הופעה הרבה יותר טובה בגומלין בסרביה, כדי ליהנות מהניצחון במלטה ולהבטיח עונה אירופית לפחות בקונפרנס ליג, אם כי השאיפה של האלופה תהיה לחלוף על יריבתה בפלייאוף הליגה האירופית בסיבוב הבא ולהתמקם גם בעונה הקרובה במפעל השני בחשיבותו באירופה.
מי שיחזור מהרחקה לסגל הוא השוער אופק מליקה, שזכה להעדפה במשחק הגומלין מול פאפוס על פני רועי משפתי, אבל נראה כי הנטייה של לאזטיץ' היא להמשיך עם משפתי גם בגומלין מול חמרון, אחרי שהוא פתח במשחק הראשון ביום שלישי שעבר במלטה. לאזטיץ' צפוי להעדיף את משפתי גם בשל העובדה שהוא כבר שיחק מול היריבה ומכיר אותה וגם בגלל הטעות של מליקה במשחק מול פאפוס.זו הייתה כזכור יציאה מהשער שהסתיימה בכרטיס אדום.
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
מי שעשוי לזכות בכרטיס להרכב הוא איתמר נוי, שרשם דקות טובות כמחליף בשבוע שעבר. העמדה שהותיר גבי קניקובסקי בקישור רחוקה מלהיות בטוחה ועד כה מילאו אותה בהרכב הפותח בן לדרמן ועידו שחר. שניהם, בכל פעם ששיחקו, לא נתנו למאמן מכבי תל אביב להיות בטוח שהם צריכים להמשיך ולכן דווקא נוי שנכנס לכמה דקות במלטה עשוי להנות הפעם מאמון המאמן ולפתוח בהרכב.
ללאזטיץ' עוד כמה התלבטויות אחרי תצוגת הנפל במלטה. שגיב יחזקאל שפתח בהרכב עשוי שוב לפתוח על הספסל כשאושר דוידה יפתח במקומו, אבל הלבטים כאן מאוד גדולים. גם עמדת החלוץ פתוחה לחלוטין, אחרי שיון ניקולואסקו לא רשם משחק טוב כשעלה בהרכב ויתכן שאלעד מדמון שכבש את שער הניצחון יפתח בפעם הראשונה ב-11, או שאפילו יחזור לאזטיץ' לדור תורג'מן אם האחרון לא יהיה כבר עם רגל וחצי בדרך לקבוצה הבאה שלו בחו"ל.
