שביעות רצון גדולה בהפועל תל אביב הערב (שבת), אחרי ההעפלה לחצי גמר גביע הטוטו. בדקה ה-95 האדומים עוד הוליכו 0:1 נגד מ.ס. אשדוד בבלומפילד - תוצאה שהייתה מספיקה רק למקום השני, אבל רן בנימין קבע 0:2 אחרי בישול של דניאל דאפה (שכבש את הראשון) ושלח את קבוצתו לטופ 4. בדרך הוא מנע דרבי ראשון העונה בגלל שהשנייה בבית ב' תפגוש את מכבי תל אביב למשחק על המקום החמישי.
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(3.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
דושאן מאטוביץ', שעמד על הקווים במקום אליניב ברדה המורחק, אמר בסיום המשחק: "קודם כל מגיע כל הכבוד לשחקנים. אני שמח שעלינו לחצי הגמר, זו הייתה המטרה שלנו לפני פתיחת המשחק. היינו צריכים קצת מזל, ידענו שהפועל ירושלים מובילה 0:4 ושאנחנו צריכים עוד גול. היה קצת קשה להעביר את המסר לשחקנים כי יש פה אווירה מטורפת ולא תמיד שומעים אותנו, אבל בסוף הצלחנו להגיד להם. אני שמח מאוד שאנחנו בחצי הגמר".
על חצי הגמר: "יהיה מספיק זמן להתכונן לבאר שבע. נראה משחקים שלהם ונבוא מוכנים".
על שלב הבתים שהסתיים: "היו לנו משחקים טובים בגביע הטוטו. זו הכנה לליגה, אנחנו בדרך טובה, יש עוד טיפה זמן להתכונן. אנחנו מתייחסים למשחקים האלה כאל הכנה... יגיעו עוד כמה שחקנים ונהיה חזקים העונה".
רן בנימין החמיץ הזדמנות גדולה בדקה ה-94, אבל כיפר שתי דקות לאחר מכן. בסיום הוא אמר: "תחושת הקלה, שמחתי שזה השער שהעלה אותנו לחצי הגמר. ההחמצה ישבה עלי קצת, לא אשקר, אבל הכי חשוב שהצלחנו לעלות. אנחנו מחכים לדרבי, נאלץ לדחות את זה, הכי חשוב שעלינו לחצי הגמר".
כשנשאל אם העונה הפועל תל אביב סוף סוף תנצח דרבי, השיב בנימין: "חייבים לעשות את זה".


