שביעות רצון גדולה בהפועל תל אביב הערב (שבת), אחרי ההעפלה לחצי גמר גביע הטוטו. בדקה ה-95 האדומים עוד הוליכו 0:1 נגד מ.ס. אשדוד בבלומפילד - תוצאה שהייתה מספיקה רק למקום השני, אבל רן בנימין קבע 0:2 אחרי בישול של דניאל דאפה (שכבש את הראשון) ושלח את קבוצתו לטופ 4. בדרך הוא מנע דרבי ראשון העונה בגלל שהשנייה בבית ב' תפגוש את מכבי תל אביב למשחק על המקום החמישי.
יתרון (2) 131
18:35

מכבי רמת גן

עירוני נס ציונה
(2+)
רמת גן בכושר גרוע אחרי חמישה הפסדים ברציפות בעוד נס ציונה אחרי שלושה ניצחונות רצופים. במומנטום הנוכחי, היתרון לנס ציונה לא ממש ברור.
רגיל (2) 142
19:00

אודינזה

גנואה
נואה ניצחה את אודינזה בבית בעונה שעברה ולמעשה השלימה ניצחון שלישי ברציפות עליה. לאודינזה ניצחון בודד בתשעת הקודמים בין הקבוצות.
רגיל (2) 198
19:45

מ.ס אשדוד

עירוני טבריה
ההתקפה של אשדוד מוכיחה את עצמה משבוע לשבוע ונמצאת בכושר נהדר, אלא שזה לא מתורגם למספיק נקודות. טבריה קבוצה פחות טובה מאשדוד ובוודאי בחוץ תתקשה אפילו יותר. משחק שאשדוד חייבת לקחת בבית - והיא תעשה זאת
רגיל (2) 227
20:00

בית"ר ירושלים

הפועל ירושלים
אם יש קבוצה שיכולה "לעצבן" את בית"ר ירושלים בכושר הנוכחי שלה זו יריבתה העירונית, שבארבעת משחקי הדרבי האחרונים בין הקבוצות בליגה היא לא הפסידה מול בית"ר. המארחת פה בכושר אדיר ובכושר התקפי עוד יותר משכנע, אבל הפועל ירושלים תקשה עליה בכל צורה. תיקו
יתרון (2) 260
20:55

הפועל חולון

הפועל גליל עליון
(8+)
חולון הפסידה 4 מ-5 האחרונים שלה, אך ההפסדים היו לקבוצות איכותיות מאוד. גליל היא מהחלשות בליגה, היא הפסידה 5 מ-6 האחרונים שלה וחולון מקבלת משחק בהזמנה כדי לחזור לתלם
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 115
19:45

באיירן מינכן

ספורטינג ליסבון
ההתקפה של באיירן פשוט טובה מדי ובאופן כללי באיירן אחת הקבוצות היותר מרשימות ביבשת כולה. גם לאורחת יש התקפה שמסוגלת למצוא כאן את הרשת, וניתן לצפות לארבעה שערים לפחות במפגש הזה
דושאן מאטוביץ', שעמד על הקווים במקום אליניב ברדה המורחק, אמר בסיום המשחק: "קודם כל מגיע כל הכבוד לשחקנים. אני שמח שעלינו לחצי הגמר, זו הייתה המטרה שלנו לפני פתיחת המשחק. היינו צריכים קצת מזל, ידענו שהפועל ירושלים מובילה 0:4 ושאנחנו צריכים עוד גול. היה קצת קשה להעביר את המסר לשחקנים כי יש פה אווירה מטורפת ולא תמיד שומעים אותנו, אבל בסוף הצלחנו להגיד להם. אני שמח מאוד שאנחנו בחצי הגמר".
על חצי הגמר: "יהיה מספיק זמן להתכונן לבאר שבע. נראה משחקים שלהם ונבוא מוכנים".
על שלב הבתים שהסתיים: "היו לנו משחקים טובים בגביע הטוטו. זו הכנה לליגה, אנחנו בדרך טובה, יש עוד טיפה זמן להתכונן. אנחנו מתייחסים למשחקים האלה כאל הכנה... יגיעו עוד כמה שחקנים ונהיה חזקים העונה".
רן בנימין החמיץ הזדמנות גדולה בדקה ה-94, אבל כיפר שתי דקות לאחר מכן. בסיום הוא אמר: "תחושת הקלה, שמחתי שזה השער שהעלה אותנו לחצי הגמר. ההחמצה ישבה עלי קצת, לא אשקר, אבל הכי חשוב שהצלחנו לעלות. אנחנו מחכים לדרבי, נאלץ לדחות את זה, הכי חשוב שעלינו לחצי הגמר".
כשנשאל אם העונה הפועל תל אביב סוף סוף תנצח דרבי, השיב בנימין: "חייבים לעשות את זה".


