וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כדורסלנית ששיבחה את חמאס אחרי רצח משפחת ביבס, פוטרה מעבודתה

שאניה רייט היללה את מתקפת חמאס ב-7 באוקטובר וביום החזרת ארונות הביבסים, כתבה: "תהילה לעזה". הארגון בו הועסקה, פיטר אותה

תיקתקנו, 8.8/ספורט1

שאניה רייט, שחקנית כדורסל מכללות לשעבר, פוטרה מעבודה בארגון SCO Family of Services בניו יורק, אחרי פוסטים שתומכים בפעולות הרצחניות של חמאס.

בפוסט שפרסמה ב-8 באוקטובר 2023, רייט כתבה: "בכל דרך שנדרשת" - כלומר תמיכה במעשי הרצח המתועבים של חמאס ופלסטינים אחרים שפלשו לישראל. בפברואר, ביום בו הוחזרו ארונותיהם של שירי, כפיר ואריאל ביבס, היא פרסמה תוכן נוסף שתומך בפעולות של חמאס.

אז היא כתבה (בתרגום חופשי): "תהילה לעזה, לאנשיה, לשהידים שלה ולמחתרתה. הפגנתם את הטוב שבאנושות — את האהבה, את ההקרבה, את הסיבולת. מעל הכול, הראיתם מהי אהבת אמת לארץ. אהבה שלא ניתן לתמצת בשירים, בפואמות או בהמנונים. יום אחד, כל העולם יודה לכם על ששחררתם אותו מכבלי מחשבתו. עיר קטנה אחת התמרדה מול אימפריות".

בחשבון ה-X (לשעבר טוויטר) המפורסם StopAntisemitism גילו את הציוצים של שחקנית הכדורסל האנטישמית ודיווחו עליה למקום עבודה. בסוף השבוע עדכנו שם שהיא פוטרה.

שאניה רייט, שחקנית כדורסל לשעבר/צילום מסך, יוטיוב

רייט, ילידת 1999, שיחקה כפורוורד-סנטר בג'ורג'טאון במשך ארבע עונות (2018-2022). לאחר סיום הלימודים בג'ורג'טאון, עברה רייט בעונת 2022-2023 לאוניברסיטת מרשל כסטודנטית לתואר שני. עוד קודם לכן, בתיכון Poly Prep בברוקלין, נחשבה לכוכבת עם ממוצעים דו-ספרתיים גבוהים, שיאי נקודות וריבאונדים למשחק, והובילה את קבוצתה להישגים מקומיים.

הארגון בו עבדה בניו יורק ושממנו פוטרה, הוא ארגון ללא מטרות רווח שמספק מגוון רחב של שירותים חברתיים ותמיכה לקהילות מוחלשות. היא הוגדרה כ"מאמנת אישית" - כלומר היא ליווה ותמכה באנשים שחווים מצבי קושי בעבודה, קושי רגשי וכו'. בנוסף, שימשה כמאמנת כדורסל לילדים בבית ספר בניו יורק. את הרעיונות האנטישמיים שלה היא לא תוכל להפיץ שם יותר אחרי שאיבדה את עבודתה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully