וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הצלחה מסחררת או כישלון חרוץ: ששקו נכנס לרשימה "בעייתית"

החלוץ הסלובני בעשרת ההעברות היקרות אי פעם במנצ'סטר יונייטד, ולפי מקרי העבר, הוא יצטרך להתעלות כדי להצדיק את הסכום ששולם

תיקתקנו, 8.8/ספורט1

מנצ'סטר יונייטד הודיעה היום (שבת) על החתמתו של בנימין ששקו שחתם לחמש שנים בשורות השדים האדומים, ששילמו לר.ב. לייפציג 76.5 מיליון יורו שיטפסו ל-85 מיליון יורו כולל בונוסים. בכך, החלוץ הסלובני בן ה-22 הפך להעברה הרביעית בגובהה בתולדות יונייטד, כשהוא ישתווה בעתיד הקרוב לג'יידון סאנצ'ו בסכום זהה, ומעט מעל רומלו לוקאקו.

ששקו מגיע אחרי עונה בה כבש 21 שערים והוסיף שישה בישולים ב-45 הופעות במדי לייפציג, והוא צפוי לתפוס את המקום בחוד של רסמוס הוילונד שעשוי לצאת להשאלה או להימכר.

המטרה העיקרית מבחינת יונייטד היא לשוב לקדמת הבמה של הפרמיירליג בפרט והכדורגל האירופי בכלל, אבל האם זה יכול להתרחש גם עם הטריו החדש של בריאן אמבומו-מתאוס קוניה-בנימין ששקו?

הציפיות בשמיים. ששקו/אתר רשמי, Manchester United

הכניסה של ששקו לטופ 10 ההעברות היקרות בתולדות השדים האדומים היא מבטיחה, אבל עד היום לא קיימה כל כך עבור יונייטד שראתה בעיקר פלופים ואכזבות ענק ברשימה.

פול פוגבה שחזר דרך הדלת הראשית מיובנטוס תמורת 105 מיליון יורו הוא הדוגמא הטובה ביותר לכך במקום הראשון. הצרפתי הפך במדים האדומים מאחד השחקנים הטובים בעולם לאכזבה עצומה, כשלא מימש את הפוטנציאל הענק שלו ושב בחזרה לטורינו.

אנטוני הגיע תמורת 95 מיליון יורו מאייאקס הפך ללעג הגדול ביותר בפרמיירליג כיום, כשגם הוא בדרך החוצה. הארי מגווייר נמצא במקום השלישי עם 87 מיליון יורו, ועל אף שלא הפך ל"ריו פרדיננד הבא", לפחות הצליח לקבע את מקומו בהרכב וגם צפוי לזכות בחוזה חדש, אך ממש לא היה החתמת ה"וירג'יל ואן דייק" לה ציפו ביונייטד.

sheen-shitof

עוד בוואלה

פיטרו חוגגת יום הולדת עגול ואתם נהנים ממבצע של פעם ב-60 שנה

בשיתוף פיטרו

יצטרכו להצעיד את יונייטד לעתיד חדש. אמבומו וקוניה עם ברונו פרננדש/GettyImages, Kevin C. Cox - Premier League

בהמשך הרשימה אפשר למצוא את סאנצ'ו (85 מיליון יורו), ולוקאקו (84.7 מיליון יורו), כאשר האנגלי בדרך להשאלה שלישית במספר כבר, בעוד הבלגי פשוט לא פרח במנצ'סטר. הוילונד (77.8 מיליון יורו), כאמור, כבר בקושי נספר, אנחל די מריה (75 מיליון יורו) העיד שזאת הייתה "הטעות הכי גדולה בקריירה שלו להגיע ליונייטד", וקאסמירו (70.65 מיליון יורו) נועל את העשירייה ומתקשה לשחזר את היכולת מריאל מדריד.

אז היחידים בטופ 10 שנותרו בסימן שאלה הם ששקו, בריאן אמבומו (75 מיליון יורו) וקוניה (74.2 מיליון יורו) - ועל השלושה יהיה להביא את יונייטד לפסגת הכדורגל האנגלי כמה שיותר מהיר, ולהצדיק את המחיר העצום ששולם עליהם.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully