גורמים בסרביה בטוחים שכריסטיאן בליץ' הוא השחקן שמכבי תל אביב צריכה עכשיו. אותם גורמים המכירים היטב את מכבי תל אביב דרך ההיכרות עם מאמנה ז'ארקו לאזטיץ', בטוחים כי האחרון היה זה שהמליץ על בליץ' מההיכרות שלו איתו אחרי שהוא שיחק בשני מועדונים סרבים - תחילה בצ'וקריצ'קי ובהמשך בפרטיזן בלגרד, לפני שנמכר בארבעה מיליון יורו לאלקמאר ההולנדית.
"בליץ' הוא שחקן קבוצתי שכל הזמן רוצה את טובת הקבוצה. אם מכבי תל אביב תצליח להביא אותו זה יהיה נהדר עבורה", אומר לוואלה ספורט גורם המכיר היטב את השחקן. "אצלנו במועדון הוא היה אחד משני השחקנים הכי טובים. הוא שחקן שכל הזמן עובד. רץ וחושב איך אפשר לעזור ולסייע בלי טיפה של אגו. מפתיע שבאלקמאר לא מבינים את זה, אבל אם מכבי תל אביב אולי אפילו באמצעות ז'ארקו הצליחה לשכנע אותו להגיע אליה, והוא אכן בדרך זה פנטסטי עבורה. הוא יכול לשחק בעמדה שש כקשר אחורי. הוא יכול לשחק שמונה כשצריך, אבל הוא יותר שש. הוא שחקן של שתי נגיעות בכדור. אין לו דריבל מיוחד. שחקן קישור אחורי אמיתי. סוג של כלב שמירה תוקפני ובלתי מתפשר".
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
בסרביה טוענים כי היו בטוחים שהוא עוד יתקדם ויתפתח אבל עבור מכבי תל אביב, כך הם גורסים זאת תהיה החתמה מצויינת.


