גורמים בסרביה בטוחים שכריסטיאן בליץ' הוא השחקן שמכבי תל אביב צריכה עכשיו. אותם גורמים המכירים היטב את מכבי תל אביב דרך ההיכרות עם מאמנה ז'ארקו לאזטיץ', בטוחים כי האחרון היה זה שהמליץ על בליץ' מההיכרות שלו איתו אחרי שהוא שיחק בשני מועדונים סרבים - תחילה בצ'וקריצ'קי ובהמשך בפרטיזן בלגרד, לפני שנמכר בארבעה מיליון יורו לאלקמאר ההולנדית.
"בליץ' הוא שחקן קבוצתי שכל הזמן רוצה את טובת הקבוצה. אם מכבי תל אביב תצליח להביא אותו זה יהיה נהדר עבורה", אומר לוואלה ספורט גורם המכיר היטב את השחקן. "אצלנו במועדון הוא היה אחד משני השחקנים הכי טובים. הוא שחקן שכל הזמן עובד. רץ וחושב איך אפשר לעזור ולסייע בלי טיפה של אגו. מפתיע שבאלקמאר לא מבינים את זה, אבל אם מכבי תל אביב אולי אפילו באמצעות ז'ארקו הצליחה לשכנע אותו להגיע אליה, והוא אכן בדרך זה פנטסטי עבורה. הוא יכול לשחק בעמדה שש כקשר אחורי. הוא יכול לשחק שמונה כשצריך, אבל הוא יותר שש. הוא שחקן של שתי נגיעות בכדור. אין לו דריבל מיוחד. שחקן קישור אחורי אמיתי. סוג של כלב שמירה תוקפני ובלתי מתפשר".
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
בסרביה טוענים כי היו בטוחים שהוא עוד יתקדם ויתפתח אבל עבור מכבי תל אביב, כך הם גורסים זאת תהיה החתמה מצויינת.


